Parkstad BallonFestival bij kasteel Hoensbroek

Vandaag zijn mijn gedachten aan het verwaaien in laatste zonnestralen van een verwent weekeind

bVision Photography

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september 2012 vond het Parkstad Ballonfestival plaats op het domein van Kasteel Hoensbroek. Als je had willen meevaren kostte dat 185 euro, maar helaas pindakaas, het is al voorbij. U ziet een impressie van deze dagen in drie foto’s. De laatste was niet tekenend, op de achterzijde stond een lachende clown. Ooit zal ik ze eens volgen, de start ken ik nu wel, maar hoe komt zo’n ding nu neer…

bVision Photography

Volgens mij was dit weekend het afscheid van de zomer en we hebben er dan ook maximaal van genoten. Vooral de zondag was super, de MG maakt heel wat kilometers op zo’n dag. Je moet er alles uithalen zolang het nog kan.Voor het ontbijt vertrokken en net voor het diner weer thuis, onze zoon wil uiteraard ook wat te eten. Maar voor de rest de hele dag op pad. Jammer dat de dagen alweer snel korter worden.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Dat is dan echter geen leuke clown zo verdrietig… Een clown hoort toch altijd te lachen? 😉

 2. Ik heb er vanavond een over Schimmert zien komen.

 3. Kijk, daar word ik nu helemaal blij van.

 4. Ha Sjoerd,

  Altijd een goed excuus om met de MG naar een festival te gaan.
  Nog even en dan is er de winterslaap. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 5. ja heerlijk genieten was het zeker.
  ik was gister een beetje brak van een geweldig feest………….. ben geen 18 meer he.

 6. mij krijg je niet in zo’n mand hoor.
  en ik kijk al uit naar de lente van 2013.

 7. Het lijkt mij zo mooi een ballonvaart, maar ja 185 is best wel veel geld.
  Ik heb er wel eens eentje hier zien neerkomen in de polder.
  Duurt best lang voor hij goed en wel beneden is zonder in bomen of slootjes te vallen.

 8. Het is even prijzig, maar dan heb je ook wat!
  Er komt ooit een dag dan vaar ik mee, lijkt me geweldig!

 9. Hier in Andalusië is het nog lang niet voorbij met de zomer. Die duurt minstens tot eind september met zeer aangename temperaturen. Ik spreek uit ervaring want de laatste zeven jaar waren wij altijd in Zuid Spanje in de maand september.
  Prachtige foto’s van die balonnen. Ik hou daar wel van. In Barneveld nog eens naar een balloon festival gekeken. Was echt mooi. In november 2011 nog IN kasteel Hoensbroek geweest toen we vier dagen in Zuid Limburg vertoefden met mooi weer. Weet je het nog?
  Groetjes
  Mara

 10. Er waren hier gisteren ook een hoop ballonnen in de lucht, ik denk echter niet dat ze van dat festival kwamen.

 11. Mijn moeke is eens erbij geweest. Een geweldige ervaring vertelde ze me. En ik kan je vertellen, de foto’s waren geweldig.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Altijd weer indrukwekkend zoveel van die enorme ballonnen bijeen. Ik zou nog wel eens op een mooie, vooral rustige avond mee willen varen, maar of ik het aandurf met mijn hoogtevrees, dat is maar zeer de vraag …

 13. St Niklaas , heeft de grootste ballonhappening ter wereld !
  Ja de dagen worden weer heel kort 🙁

 14. In Breda is het jaren geweest, helaas nu niet meer, te duur… jammer, was super om mee te maken, ook een vlucht gemaakt ooit..

 15. moet machtig mooi zijn daar tussen die luchtballonnen

  en wie weet, misschien komt er nog wel een mooi nazomer weekend

 16. Ook in de herfst kun je heerlijk toeren denk ik. Ze vroegen daar een heel bedrag voor zeg.

 17. Ja het was een heerlijk weekend.
  Fijn dat je er volop van genoten hebt.
  Succes vandaag weer.

Geef een reactie