Albufeira, here we come…

Vandaag vertrekken we vanaf Rotterdam the Hague Airport naar Albufeira in het uiterste zuiden van Portugal. Ofwel we hebben even vakantie en proberen te genieten van het heerlijk er even tussenuit zijn om de accu weer op te laden voor de rest van de winter. Het was alweer een tijdje geleden dat we samen op vakantie waren. En zeker nu in het najaar, zijn ook de temperaturen daar aangenaam voor ons. We hoeven het niet zo warm te hebben. Het wordt dus even wat rustiger op het blog… wellicht heb ik tijd om wat te plaatsen van wat ik zie, maar ik vrees dat het hooguit een foto wordt. En u bezoeken in mijn vakantie, ik dacht het toch van niet… Volgende week kom ik weer terug, en dan zien we wel verder. Onze tijgers worden goed verzorgd tijdens onze afwezigheid.

bVision Photography

22 Comments

 1. Heel veel plezier samen. Het is jullie van harte gegund.

 2. even weg van dit duister herfstweer, laat de batterijen maar opladen !

 3. Een fijne vakantie samen toegewenst. Maak er iets moois van al werken de weergoden niet helemaal mee. Ik hoop dat de weermannen en weervrouwen ongelijk hebben met al die regen die voorspeld is. Trouwens in Fuengirola is hetzelfde weer als bij jullie.
  Groetjes
  Mara

 4. Welkom terug…. immer ik was te laat.

 5. Hej, en wij dan? Maar laat maar zitten, jullie zijn nu toch al weg. Ik roep jullie wel een goeie vakantie achterna.

 6. Ha Sjoerd,

  Samen een heel fijne vakantie gewenst, meet een fijn zonnetje erbij. oma

 7. ow wow Albufeira is toppie, heel veel plezier daar, genieten voor jullie……………………
  😉

 8. Annette Barendregt

  Goede reis en een hele fijne vakantie. Ik wou dat ik mee kon! Veel plezier!

 9. Oh wauw, dat ziet er goed uit… ik wens jullie heel veel plezier… het bloggen wacht wel… we komen vanzelf wel weer terug….Agnès

 10. geniet er maar ten volle van, ik hoop dat het weer meevalt

 11. Goeie vlucht heen en terug en laat het verder allemaal maar lekker gebeuren.

 12. Veel plezier, geniet van de vakantie, geniet van elkander.
  Fijne vakantie.

 13. Ziet er goed uit. Veel plezier!

 14. Geniet ervan Sjoerd !

 15. Ohhhh, lekker zeg!
  Ik ben stikjaloers!
  Ik wil ook op een lekker zonnebedje liggen en sardientjes eten en witte wijntjes drinken.

  Ohohoh, wat heerlijk voor jullie.
  Heel veel plezier en lekkere warmte en alle!

  groet van Marlou

  .

 16. Oeh lekker joh, veel plezier daar met z’n tweetjes!

 17. Fijne vakantie samen. Geniet ervan!

 18. Sjoerd de Vakantieman! Veel plezier, zon, strand, wifi, visje, wijntje, biertje etc. Ik houd de boel hier wel draaiend.

 19. Fijne vakantie Sjoerd en geniet volop..!!
  Kom lekker uitgerust weer terug.

Geef een reactie