tatuutatuu

bVision PhotographyNee hoor, geen paniek hier, al sturen ze honderd ziekenwagens naar mijn adres, maar ik stond wel even raar te kijken dat ze met blauw-blauw en alle andere toeters en bellen voor mijn deur stopten en aanbelden. Ik rustig naar onderen en beiden waren we even verbaasd. Meteen kwam al de opmerking: “volgens mij zijn we hier helemaal verkeerd”. Het bleek dat ze op het politiebureau moesten zijn, en dat ligt driehonderd meter verder. In de tussentijd staat wel de hele buurt voor de ramen met het idee wat er hier gebeurd zo kunnen zijn. Nou niks, helemaal niks. En het bewijs staat hieronder. Alleen wat er verder bij het politiebureau aan de hand was weet ik ook niet. Ik hoop dat degene die die hulp nodig had deze ook op tijd heeft gekregen door het oponthoud hier. Verder was het een rustig weekend, en te koud om samen wat te ondernemen. Ikzelf ben alleen zaterdagmiddag even op pad geweest en heb wat foto’s “geschoten”.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. Ik moet hier alleen opletten dat ik niet platgereden wordt door zo’n geel gevaar. Dwz ik woon vrijwel naast een ambulance-ingang van een groot ziekenhuis. De laatste 300 meter gaat de sirene uit omdat er geen zijstraten meer zijn. Maar met spoed rijden ze op dat stuk 30-km-weg flink door. Van verderop in de stad weet ik dat ze een klere herrie maken. In mijn huis en zelfs in de tuin hoor ik daar dus niets van. Lawaai komt hier vooral van de maandelijkse straatveegmachine.

  Voor misrijden kunnen veel verklaringen zijn. Naast een onjuiste melding wil het op de meldkamer ook wel eens misgaan. Toch hoor ik er hier weinig over. De grootste klacht is dat 112 teveel misbruikt wordt.

 2. Ha Sjoerd,

  Dat zal wel niet veranderen, dat als een ambulance verschijnt de mensen komen kijken.
  Vreemd dat ze voor de verkeerde deur staan, kan haast niet meer met de huidige routeplanners. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. Gelukkig dat er niets aan de hand was, maar je staat toch even raar te kijken.
  Off topic, denk dat ze het niet slecht zou doen in het zuiden, het is bij haar 52 weekenden per jaar feest:-) (gelukkig kom ik maar drie keer per jaar, net genoeg)

 4. Vroeger hadden we een scanner, nu lees die info op je telefoon. Maar een NL-Alert heb ik niet ontvangen. 🙁

 5. Gelukkig niks bij jullie zeg,
  Maar je staat raar te kijken zeg

 6. De schrik zal bij menige buur om het hart zijn geslagen. Gelukkig loos alarm en is alles goed bij jullie

 7. Er werd geschoten bij jullie? Tja, dan was het wel erg raak. Maar gelukkig niets aan de hand, deze keer.

 8. Je kan maar beter geen ambulance of brandweerwagen nodig hebben!

 9. Hier scheen de zon…. zal ik jou wat zonnestralen toe blazen dan? Ook voor je vrouw.

 10. Niks aan de hand, maar wel weer zoveel om er een log over te maken!
  jaja, niet mee spotten hoor, voor je het weet gaat het echt fout.

 11. Gelukkig voor jullie dat hij in eerste instantie aan het verkeerde adres was.
  Zo’n ambulance met toeters en bellen trekt onwillekeurig de aandacht, dat hebben we hier in de straat ook al een paar maal meegemaakt.

 12. Annette Barendregt

  Beter een keer teveel dan een keer te weinig, moet je maar denken. Maar je staat wel ff raar te kijken natuurlijk. Gelukkig loos alarm. Blauw licht is alleen mooi van een afstandje! Hoe is het met je vrouw trouwens? Knapt ze alweer wat op?

 13. en toch schrik je wel denk ik, als ze aanbellen

 14. Driehonderd meter, dan zal de gewonde op het politiebureau ook nog wel op tijd aan de beurt zijn gekomen. Wel een gekke ervaring zo.

 15. Spanning en sensatie!
  Ja… dan zijn de buren wel heel nieuwsgierig.
  Maar ze zijn met jullie begaan, want ze weten natuurlijk, dat Antoinette herstellende is en vreesden, dat er iets mis was.
  Gelukkig niet!
  Gelukkig is alle OK!!

  Opgeluchte groet van Marlou

  .

 16. Waterkoud was het en nog. Bah! LOos alarm gelukkig voor jullie.

 17. gelukkig maar bij is nog alles ok

 18. Mensen zijn toch wel erg nieuwsgierig hè. Dat valt dan extra op.

 19. Wat een herrie maken die dingen dan he. Ik hoop dat ze nog op tijd waren. Maar dat zal wel, want het lag op de route.

  Love As Always
  Di Mario

 20. Gelukkig was er bij jullie niets aan de hand.
  Ja, het was echt koud de afgelopen dagen.
  Goede start van de nieuwe week.

 21. Te koud om wat te ondernemen. Dat klinkt hachelijk om de term van Frank103 te gebruiken. Dan was het hier aan de Costa del Sol heel anders 😉 Saludos de Albert

 22. Het sluit wel naadloos aan op het bericht in het Achtuurjournaal dat tweederde van de Brandweerauto’s voor niets en op grond van een loos alarm uitrijden.

Geef een reactie