Een ongeluk zit in een klein hoekje…

Vorige week speelde we met Ollie, onze kater. In plaats van kater mag je ook onze hond zeggen. Dat beest heeft ons geleerd om samen met hem hondje te spelen. Wij gooien een propje en Ollie gaat het razendsnel halen, om het vervolgens weer bij ons neer te leggen. Ofwel we hebben een kater die het fijn vindt om te apporteren. Het bijgaande filmpje is niet best van kwaliteit, dat komt omdat het in de avond is opgenomen, daarom duurt het ook niet zo lang. Ollie heeft heel veel energie. Zoveel dat het mij vorige week lukte om met een fraaie afleidende manoeuvre en propje weg te gooien en daarbij een spier te verrekken in mijn bovenarm. Het deed even pijn, ik had de tranen in mijn broek staan, maar een echte kerel vergeet ook snel. Een dag later werd op het werk en pallet met monitoren geleverd, en bij gebrek aan personeel, die waren allemaal carnaval aan het vieren, zou ik die wel even afladen. Helemaal mijn arm vergeten. En dat heb ik geweten, enkele nachten niet geslapen van de pijn. Maar nu gaat het allemaal weer een beetje en ben ik heel voorzichtig. Ik zal als mij arm weer genezen is, proberen om overdag eens een film te maken.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Hola Sjoerd, Gaat het nu al wat beter met je arm? Hopelijk van wel. Schitterend filmpje. Ik denk dat je de komende jaren nog veel plezier van je katjes zal beleven 😉
  Groetjes Mara

 2. Grappig, ik heb het nog nooit gezien.

 3. Ha Sjoerd,

  Onze katten en honden gaan ook goed samen, maar de kat komt niks terug brengen.
  Je hebt geen tennisarm, maar een monitorarm.
  Hopelijk ben je snel van de pijn af, rustig aan. oma

 4. Geweldig filmpje. Wij hebben destijds ook een kat gehad die het deed met lege pakjes sigaretten. Daarna met alle andere katten geprobeerd en nooit meer gelukt.
  Ennuhh het filmpje is de pijn in je arm wel waard 🙂
  OT. En als je halverwege rechtsaf slaat kom je bij het Praethuys en Boerhaave 🙂

 5. mijn katten zijn mij aan het africhten.
  momenteel zit er ene op mijn schouder mee te kijken.

 6. Oh oh, nooit je arm vergeten Sjoerd,
  Beterschap.

 7. Leuk he, zo’n speels beest. Het is geen kwestie van leren, sommige katten doen dat gewoon. Onze Jopie ook toen hij klein was, tegenwoordig is hij wat luier, soms komt hij zijn muis nog terugbrengen maar vaak gaat hij er in z’n eentje wat mee liggen klooien.

 8. De kat van ons lag alleen maar lui op de bank. Leuke film.
  Su6 met je arm!

 9. Hahahaha die kat is leuk!!! Love it. 🙂
  Grappig om te zien!

  sterkte met je arm. Vervelend… Goed insmeren en warm houden.

 10. Hai Sjoerd,

  onze kat deed dat ook, jaren geleden, toen ik nog rookte.
  Als het pakje leeg was, maakte ik er een prop van en dat hoorde hij al.
  En rennen en apporteren.
  Enig om te zien!

  Het beste met je arm…
  groet van Marlou

  .

 11. Leuk filmpje, bewegende beelden doen het bij een dergelijk onderwerp toch beter dan foto’s.

 12. katten iets leren is een uitdaging

 13. Het filmpje is best te doen. Weblog waardig in ieder geval. Dat van je arm is vette pech ja.

 14. Een leergierige kat. Ik ben benieuwd wat je hem nog meer gaat aanleren. Want je ziet, hij wil wel….
  En natuurlijk, succes met je arm.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Haha. toch gelukt.
  Zelfs een poes kun je iets aanleren.
  Beterschap met je arm.

 16. haha, niet te doen! Maar ook weer wel, want gelukt!

Geef een reactie