Lifestyle

Vandaag bent u zelf aan de beurt, ik heb bijna geen tijd, verzin een korte tekst bij onderstaande foto. Ik kom hier termen tegen die ik mijn soortgenoten niet toewens. vergeet niet op het plaatje te klikken, zodat u het ook nog kunt lezen. Het plaatje is gemaakt in Maastricht, voor alle duidelijkheid.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Ik gebruik niets van de kapper. Dat doe ik zelfve wel.

 2. Heb ooit een knopje in mijn oor gehad, maar daar is het bij gebleven. En ook die is verdwenen 🙂

 3. voor mij zelfs geen oorbellen

 4. toetsenbord is te warm denk ik

 5. Het is een menu, maar ik vind het niet te pruimen.
  Ben nit bag voor naalden, wel voor het ongemak. Hans

 6. Aan mij is dit niet besteed, bij een paar plekje van die lijst kan ik het nog wel mooi vinden met een stukje goud er door. Maar veel van die plekjes die op de lijst staan weet ik niet eens te vinden op mijn lijf 😉

 7. Mag ik al dit fraais aan mijn geestesoog voorbij laten gaan? Geen trek en interesse namelijk.

 8. Ik zeg maar zo: goede wijn behoeft geen krans, ik kan dus echt wel zonder al die ijzerwaren.

 9. Oorbellen oke maar verder ga ik ook niet

 10. Getverdellekes…welkom in piercing land…geen idee wat het allemaal is… maar aan mijn lijf geen polonaise…je moet er nog behoorlijk voor dokken ook… en dan later weer spijt… nee dank u….hoop dat je morgen weer meer tijd hebt….Agnès

 11. prins Albert is nog altijd van de partij, maar niet aan mij partij svp !

 12. Ik ben geheel piercing-, tattoo, ring-, ketting- horloge-, schmink-, kunstwimpers-, kunstnagels- en stropdasvrij. Ik krijg het al benauwd als ik iemand een stropdas zie dragen en bij piercings loop ik een andere kant op. Net als mensen dik onder de schmink, doen die hun best om niet met mij in contact te komen. Iedereen is natuurlijk vrij om te doen en laten wat hij of zij wil, maar er wordt vergeten dat anderen er tegenaan moeten kijken.

 13. Zeven in mijn oorlellen lijkt me genoeg, de rest moet ik niet aan denken.

 14. Er zijn termen die komen me bekend voor als navel en tepel 😉
  Bij sommige termen ….ik zal Joost vragen of die het weet.
  Maar wat Prins Albert erbij doet ….. ? (Na gegoogeld te hebben …..Auwch)

 15. jeetje, waar men allemaal een piercing kan zetten zeg

 16. Beste klant,
  55 euro voor een dydoe is echt te geef.
  Laat je prikken en kleuren!
  Doe eens gek…
  Groet van de
  Bodypiercer!

  .

 17. Mensen moeten doen wat ze willen, maar verder dan een paar oorbellen ga ik voor mezelf niet.

  Love As Always
  Di Mario

 18. Een oorbel dat kan nog, maar aan de rest doe ik niet aan mee.
  Maar daar zullen best liefhebbers voor zijn.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie