We hebben een deal…

Het zat me niet lekker, sinds mijn vrouw uit het ziekenhuis was en langzaam weer begon op te krabbelen, vervielen we ook steeds meer in het oude patroon. Naast het werken voor de baas was er ook werk thuis. En langzaam maar zeker kookte mijn vrouw ook weer iedere dag en was het elke dag wel prijs met de vraag van wat eten we vandaag… Terwijl ik me dan even languit neerstrekte op de bank, ging zij weer aan het aanrecht staan. Ik zag dat ze het er moeilijk mee had en vond het ook niet eerlijk. Dus hebben we nu al enkele weken een deal. Mijn vrouw kookt drie dagen, ik kook drie dagen en op zaterdag koken we niet, of een snelle hap. En dat bevalt haar prima, en ik heb er ook geen probleem mee. Mijn vrouw zoekt de eerste helft van de week wat uit, en ik de tweede helft. Ofwel, gisteren aten we zelfgemaakte Pizza en voor vandaag en morgen weet ik het ook al…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Zo hebben wij de taken hier ook verdeeld, maar hebben de kinderen ook ieder een taak. De 7e dag mag de oudste iets koken. En dat gaat heel goed!

 2. Mooie deal en ja je moet het toch samen doen.

 3. Een goeie, Sjoerd, om die automatische piloot die soms zo verleidelijk is, te verlaten.

 4. Nou een prima verdeling Sjoerd, zo hoort het ook.
  En je mag natuurlijk ook de keuken vies maken en opruimen. Hans

 5. Annette Barendregt

  Sinds ik weer helemaal opgekalefaterd ben is mijn man niet meer de keuken ingeweest. Eigenlijk wel jammer, inderdaad. Maar ik ben de hele dag thuis en hij werkt van 6 tot 6, dus dat zou te gek wezen als hij dan ook nog moest koken, hé? Nee, Nigella Barendregt (that’s me) slooft zich wel uit achter de pannen! 😉

 6. Ik kook op de dagen dag Dinnetje moet werken en ik vrij ben. Dat zijn er (voor mij gelukkig) maar twee, maar zij kan ook veel lekkerder koken… dus voor de kinderen is het ook wel prettig 😉

  Love As Always
  Di mario

 7. Tsja, ik wou dat ik het hier ook eens voor elkaar kreeg, maar dat is zeer waarschijnlijk ijdele hoop. Lekker pizza hoor.

 8. dat vind ik nou eens een goeie deal.
  top 😉

 9. Dag Sjoerd, wat lief van je, dat je nu de kooktaken samen verdeeld hebt.
  Zo zou ik het ook doen.
  Een perfekte samenwerking!!
  Groet van Marlou… ook aan A.

 10. Wat er de rest van de week ook op het menu staat, die pizza ziet er heerlijk uit!

 11. Mooie deal. Maar naheft eten kun je toch ook samen de boel opruimen? Doen wij wel

 12. Dat lijkt me een mooie deal en mocht je eens zonder werk komen 😉 Dan kan je talenten van je pizza bakken nog gaan uitbaten. Alles is mooi de pizza en de foto er van!

 13. Pizzabakker kan je in elk geval nog altijd worden, gezien het resultaat.

 14. het ziet er in ieder geval heel erg lekker uit.
  ik ben benieuwd wat de pot morgen schaft.

 15. Goeie deal, en er gaat weinig boven zelfgemaakte pizza.

 16. Morgen gok ik op vis, vrijdag visdag

 17. Goed gedaan Sjoerd, alle taken gewoon eerlijk verdelen.
  Dan blijft er ook meer tijd over om samen iets leuks te doen.

 18. En de was, stofzuigen, de strijk? Ook verdeeld?

Geef een reactie