The wheather can’t be better

bVision Photography

De zaterdag:
Veel woorden kan ik er niet aan vuil maken, we zaten heerlijk op het terras te genieten van alles wat om ons heen gebeurde. We zaten droog, hadden een plu bij ons dus wat wil je dan nog meer. Oh ja, een haring en een ijsje…
De zondag:
Onze Senseo had kuren en moest ontkalkt worden, en dat ging redelijk goed totaan het doorspoelen. Een grote knal en daarna liep het water er aan alle kanten uit. Het enige wat ons nog restte was de stekker eruit trekken en wat anders te gaan halen, want zeg nu zelf, wat is een limburgs bakkie nou zonder koffie. Dat ken echt niet… De nieuwe heet niet meer Senseo, maar komt van Inventum.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Dat jullie zo slecht weer hebben gehad zonde hoor. Weet dat bij mij ooit de Senseo op zondagmorgen er mee kapte. Er was toen nog geen wekelijkse koopzondag in Leiden en ben toen naar Noordwijk gereden om ion de toeristen winkelstraat een nieuwe te kopen. Zonder koffie kan ik niet leven 🙂

 2. Ach de temperatuur valt nu nog mee tijdens een regenbuitje.
  De Senseo aan de kant en nu met bonen? Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Dat is toch het voordeel van de openstelling van winkels op zondagen.

 4. Geen druppels gevallen op het landgoed. Zodra dat gaande is zit ik weer op mijn eiland.

 5. We hebben hier een dolce gusto en een ouderwetse koffieautomaat met een koffiefilter voor 10 koppen koffie. Op het werk drink ik zoveel (smerige) koffie dat ik er thuis geen behoefte meer aan heb.

 6. Ons apparaat heeft ook zijn beste dagen gehad. Maar ik denk ook dat het merk Senseo een beetje op zijn retour is. Dus weer terug naar de bonen en zelf malen en daarna rustig opschenken en laten trekken?

 7. het weer in noord NL Limburg was duidelijk beter dan bij ons in Roeselare. Gelukkig is ons huis niet weggespoeld.

 8. Senseo is geen koffie, nee, alhier nog steeds en altijd een echte koffiezetapparaat! En geen plu, want prachtig weer.

 9. Ja, de Senseo raakt een beetje uit geloof ik. Koffie hoort erbij hoor op wat voor manier gezet dan ook.

 10. Hai Sjoerd,

  er gaat niets boven een lekker bakkie!
  Ik kan en wil echt niet zonder.
  En ik ga eens kijken naar de Inventum. Lijkt me beter dan die kromme Senseo…

  groet van Marlou

  .

 11. En is inventum lekkerder dan Senseo, want die heb ik liever niet. Ik heb zelf nog gewoon ouderwets, met filter en zo… Trouwens Shirel moest wel lachen om je opmerking. Ze was niets vergeten, dat was haar zwempak. Zodat je niet zo snel kan verbranden in de zon.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Maar kun je met je Inventum ook Senseo maken?

 13. ik zou ook direct een nieuwe halen, want zonder koffie kan echt niet.
  wij hebben zo’n ding met koffiebonen ook erg lekker.
  😉

 14. Ben nog van het gewone koffieapparaat.
  Het is wat je gewent bent.

 15. inderdaad , da ken echt nie ….. wij Limburgers kunnen er moeilijk zonder hé

 16. Ik geloof dat de knallen in zijn … Mijn mixer is ook ontploft deze week ! En zaterdag was de receptie in het water gevallen … letterlijk ! 40 liter in twee uur !

 17. Hier gewoon een koffiezetapparaat voor filterkoffie en een koffiepress. De laatste gaat alleen stuk, als het valt.

 18. Ik heb mijn Senseo ook vervangen voor een Inventum. De Inventum is veel practischer in gebruik, met name doordat hij plat tegen de muur staat, en je kunt de sterkte regelen. Tenminste op het model wat ik heb. Oh ja en je kunt hetzelfde filter gebruiken voor zowel één als twee kopjes. Goede keus dus!

 19. Nee zonder koffie kan niet.
  Gelukkig zijn er vele soorten en hoe het apparaat heet maakt niet uit, als er maar lekkere koffie uitkomt.
  Goede start van de nieuwe week Sjoerd.

Geef een reactie