Photowalk Kamp-Lintfort (2)

bVision Photography

De bovenste foto is meer zoiets als door de takken de heg niet meer zien. Het is daadwerkelijk een kijkje in een haag. Maar ook de kastanjes zijn bijna klaar om uit de boom te vallen. Nu nog frisgroen, straks bruin…

bVision Photography

Een collega fotograaf in een voor foto-enthousiastelingen kenmerkende houding. Dit komt omdat al het goede wel van boven komt, maar dus vervolgens op de grond te vinden is.

bVision Photography

De laatste foto is een overzicht van onze groep, minus ene die de foto gemaakt heeft en een plekje hogerop had gevonden. Het mooiste van dit soort uitstapjes is het leren kennen van gelijkgestemde mensen, en te leren over hoe anderen naar onderwerpen kijken. Drieëntwintig fotografen, en drieëntwintig verschillende inzichten…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Best wel gezellig om zo samen eens er flink op los te klikken.
  Hans

 2. Ja, voor de liefhebbers van dood, verrotting en bederf komen er weer leuke tijden aan. Wat mij betreft wordt dat minstends net zo lang uitgesteld als het duurde voor het voorjaar op gang kwam.

 3. Dat lijkt mij nou heel leuk om met zo’n hele groep fotografen ergens naartoe te gaan. Beter dan elkaar in de weg te lopen bij openingen etc zoals ik nu vaak meemaak 🙂

 4. Dat is zeker leuk, leerzaam en gezellig en daar gaat het maar net om! Die mooie foto’s komen dan vanzelf wel.

 5. de laatste keer dat ik gezamenlijk met anderen foto’s maakte was toen ik met de beugelbekkies aan zee was om de optredende artiesten op de gevoelige plaat te nemen.

 6. Fotograferen is geweldig…het is helemaal mijn ding…ben er al vanaf mijn 16e mee bezig.Heb ook een HBO opleiding gedaan met fotografie in het pakket en ben vandaag-de-dag aan het proberen weer in de fotografie “vaart der volkeren” mee te komen. Fotografie als professie ligt een stuk moeilijker dan wanneer je het voor je hobby doet. Ik ben zelf geen fan van massale fotobijeenkomsten, maar het is zeker heel belangrijk om ervaringen met “verwanten” uit te wisselen. In deze serie vind ik je kastanjes erg mooi…dingen in de natuur fotograferen is fantastisch en blijft onuitputtelijk. De laatste tijd heb ik het erg druk met opdrachten,Sjoerd…vandaar dat ik soms ff niet langskom…maar ik blijf je trouw….Agnès

 7. Annette Barendregt

  Dat vind ik ook het leuke van fotograferen. Iedereen doet het op zijn eigen manier. En soms kan ik echt jaloers zijn op havenfotografen, die op de meeste waanzinnige plekjes kunnen en mogen komen of ’s nacht op pad zijn. Totdat ik op FB weer alle positieve reacties op de mijne zie. We zijn geen concurrenten, wij fotografen vullen elkaar aan. We maken het gewone bijzonder.

 8. Fijne foto’s en een goed begeleidend verhaal, zowel gisteren als vandaag, en tegelijk een aanmoediging voor mij om ook eens die kant op te gaan als ik de gelegenheid heb.

 9. Oei , daar is flink wat gegraaft daar ! 😉

 10. Het is leuk idee om zo gezamenlijk op pad je gaan, een fototoestel om je hals schept een (camera)band.

 11. Het ontmoeten van gelijkgestemde is altijd interessant.
  Em een horde fotofreaks is ook altijd leuk om te bekijken. 😉

 12. Vooral de tweede foto vind ik geslaagd

 13. Hai Sjoerd,

  gaaf… zo samen foto’s maken en dan later vergelijken.
  Lijkt me leuk om zoiets op een vakantie te doen. En dan de foto’s naast elkaar te leggen.
  Dan zie je veel verschillende inzichten…

  groet van Marlou

  .

 14. moet heel interessant zijn om te ontdekken hoe die 23 fotografen de wereld langs hun fototoestel bekijken

 15. Die laatste foto vind ik heel erg leuk. Aan fotowalks doe ik zelf nooit mee. Al diverse keren uitgenodigd, maar nee..

 16. Samen.. daar kun je tenminste iets van leren.

  Love As Always
  Di Mario

 17. Deze dag heeft je zeker mooie foto’s opgeleverd…!!
  En altijd gezellig zo samen een dag er op uit.

  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie