De Mercedes onder de Toyota’s

bVision Photography

Even stond ik raar te kijken naar deze “custom” car. What the fuck is dit nou. Een nadere blik, en een verdere inspectie leerde me dat dit eigenlijk een hele gewone auto was. Schitterend gepimpt en van binnen volledig voor twee personen geoptimaliseerd.

bVision Photography

Van origine is het een Toyota Starlet 1.2 DL, oorspronkelijk oranje volgens het kenteken. De auto is inmiddels meer dan dertig jaar oud en loopt als een trein(1982). Zeer goed in de lak, en uiteraard belastingvrij. En het milieu, hij rijdt op LPG. Alleen die trekhaak, dat moet toch beter kunnen. Als je de caravan van gisteren wil trekken…
Hij is niet origineel, maar ik strijk eens een hemd en zet hem gewoon tussen alle anderen in mijn virtuele garage.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

 1. Ik dacht toch meer een rolls hierin te zien. Maar het kan aan mij liggen.

 2. Ik heb nog in een Starlet gereden, maar ik zou hem hier niet van hebben herkend.
  Knap werk!

 3. je hebt weer een bijzondere gevonden , maar niet mijn ding…………………

 4. Hou erg van oldtimers, maar deze vind ik er toch wat protserig uitzien… de kleur is OK, maar zou hem toch niet in mijn garage willen hebben… ik vind het wel altijd OK dat mensen een hart hebben voor hun automobiel en em “up-to-date” houden….Agnès

 5. Ook al 30 jaar, de kentekens zijn gelukkig na te kijken.
  Maar het front ziet er indrukwekkend uit, was toch een sterk karretje de Starlet. Hans

 6. Een keertje leuk om te zien, maar niet voor de oprit.

 7. Goede morgen Sjoerd, ik kom je even een heel prettig weekend toewensen. Wat auto’s betreft, je weet dat ik daar niet zo heel erg in thuis ben.

 8. Heel apart, jammer dat hij geen blauw nummerbord meer heeft.

 9. Dit is idd een zeer leuke wagen om te zien. Ik had graag de binnenkant ook even gezien.

 10. Sjoerd, prachtige aanvulling op je verzameling en leuke mooie link naar je voorgaande blog (mooie)trekhaak gezocht! 🙂

 11. Ze zijn er vast heel druk mee geweest. Wel bijzonder om te zien zo.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Helemaal goed toch…!
  Altijd leuk om te zien dat mensen zo goed voor hun “oudje” zorgen.
  Fijn weekend Sjoerd.

 13. ja, ik vind kleur toch echt altijd weer heel belangrijk, zoals we dat ook hier zien. Nee, misschien is de vorm ook wel niet wat ik blief. Voornaamste is natuurlijk ook dat die gewoon rijdt. Maar wel lelijk dus, en dat moet ook kunnen.

Geef een reactie