Herfst (2)

Heerlijk, mijn vrije woensdag weer terug nu Frank van vakantie terug is. Nou ja, heerlijk tussen twee haakjes dan. Het was gisterochtend lekker weer, mijn vrouw ging naar de kapper dus ik dacht hop, even naar de Lidl in Brunssum om even de voorraad frisdrank aan te vullen. Kom ik de winkel uit is het weer in ene geheel omgeslagen. Stond ik daar in mijn hemdje terwijl de regen er met bakken uitviel. Nou ja zeg, het wordt tijd voor bezinning, het herinrichten van mijn gedachten, de energie stromen omleiden, en de zomer opslaan in iets minder snel geheugen. Op deze wijze krijg ik dan weer ruimte om alle energiestromen die de herfst brengt weer op te slaan en daar naar te acteren. We beginnen vandaag met een Vitality Check bij de medische dienst van ons bedrijf, zodat naast de revitalisering van mijn hersenen, ook de lichamelijke storingen in kaart worden gebracht en er een poging kan worden gedaan om de rest van mijn werkzame leven, nog beter voorbereid af te maken. Met zestig heb je nog een behoorlijke tijd te gaan straks… Ik hoef gelukkig nog maar te werken tot het voorjaar van 2019

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. ik stop in 2022 dan ben ik 62 of het zou moeten zijn dat vadertje staat mij onmisbaar acht voor de arbeidsmarkt dan moet ik nog enkele jaren kloppen.

 2. Dat is lekker, je vrije woensdag terug en dan een nat shirt halen.
  Nog zes jaar, dat red je wel met je conditie.
  Maar men spreekt nu al over de zeventig doorwerken. Hans

 3. 2019 dat is te overzien, dan breekt er een prachtige tijd voor je aan!

 4. even het knopje omdraaien en denken dat de herfst zoals die nu bezig is ook regenbuien meebrengt

 5. Annette Barendregt

  Je komt volgens mij lachend door die APK keuring. Maar dan moet je nu wel wat warmers aan gaan trekken, want het weer is omgeslagen en een griepje heb je zo te pakken!

 6. Ach, probeer het maar optimistisch te benaderen: zo lang je nog kunt en mag werken, heb je de herfst van je leven nog niet bereikt. 🙂

 7. Dat is verdorie nog een heel proces, met al die revitaliseringsstromingen en storingsdetectie en zo. Succes ermee 😀

 8. nog even doorbijten, voor je het weet is het zover, als je tenminste door de keuring komt 😉

 9. Ik ben net net boven gegaan om een vest te pakken. Net even dat kille eraf halen. Die grote regenbui hebben we hier niet gehad overdag. Maar ’s avonds. Ben je weer apk goed gekeurd?

  Love As always
  Di Mario

 10. 2029 dan ben ik 67, 51 jaar dan gewerkt(althans ervan uitgand dat we het halen) en mits die klojo’s het daar in Den Haag weer niet veranderen, dan mag ik een streep gan trekken.

 11. 2019? Dat is te overzien, wij halen dat niet

 12. Gelukkig hebben we de regen ook wel hard nodig. Dat verzacht het allemaal een beetje. Een paar maandjes, dan is de lente er weer.

 13. Ikke december 2021, maar tegen die tijd is alles allang nog minstens drie keer veranderd, nou ja zolang we er de fun nog van inzien. Er moest alleen niet zoveel vrije tijd in gaan zitten, dat langer doorwerken.

 14. Ja, de herfst slaat nu echt toe, koud en nat…bbrrr.
  Succes vandaag en zet ‘m op bij ome dokter.

Geef een reactie