Keek op de week

In zo’n weekend heb je even de tijd om wat zaken recht te zetten en te kijken naar de afgelopen week. Door diverse zaken was het gewoon druk. Mijn werkplek was niet beschikbaar omdat ze daar zo nodig nieuwe verwarmingen moesten plaatsen en de lucht toevoer regelen, de vitality check, wat werkzaamheden in de fabriek, de regen als spelbreker, een log die niet bereikbaar was. En in het weekend rust… tijd om mijn links eens aan te passen. Mocht u u zelf niet terug vinden, of staat er iets verkeerd, geen probleem, passen we dat aan, met een kleine voorwaarde. Degene die minder dan eens per 14 dagen reageren knikker ik er gewoon uit. Dat is het voordeel van een webmaster op je eigen site… dat houdt ook in dat er een aantal nieuwe instaan die door mijn luiheid nog niet waren toegevoegd. Verder heb ik wegens alle regen en koude die we nog verwachten, ook maar de hardtop op mijn MG gezet, dat maakt wat minder herrie en de hardtop is iets hoger dan de softtop, ook is de hardtop wit van binnen, dit in tegenstelling tot de zwarte softtop. Dat maakt hem een heel stuk lichter. Onderstaand de actuele lezerslijst. Opmerkingen gaarne in de reactiebox.

bVision Photography

23 Comments

 1. ha ha gelijk heb je, weg ermee………… gelukkig sta ik er nog tussen.

  gaat je mooie MG niet de winterstalling in dan?

 2. Mooie lijst. En ik sta er nog tussen ook. Heerlijk.

 3. ja, de linklijsten, dat is iets van vroeger, maar ook van nu want ik zie ze nog steeds.

 4. ik probeer om de 2 dagen langs te komen, net zoals ik ook om de 2 dagen iets op mijn oogjes post. Gewoonlijk lukt het , met vakanties kan het natuurlijk wel eens anders zijn.

  Trouwens ook mijn links zijn al lang niet meer aangepast, maar feitelijk weet ik zo ook bij wie ik altijd langs ga en weet ik ze ook wel te vinden

 5. Zo heb je jezelf toch weer nuttig gemaakt.
  vind ik ook, het spel is reageren op elkaar, anders heeft het weinig zin. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 6. Hardtop en softop…..? Ik moet weer eens afhaken.

 7. ik ben ook bezig mijn blogrol aan te passen. Er zijn er enkele gestopt of komen nooit meer langs dus die gaan er uit.

 8. Ik sta er gelukkig ook nog tussen, hoewel ik laatste weken wat minder webloggen bezoek en zelf ook minder plaats. Eigenlijk moet de mg droog en warm in de garage, die is niet bedoeld voor de wintermaanden. Daar moet je eigenlijk een porsche voor kopen, toch maar weer eens een winnend staatslot kopen?

 9. @Sjoerd: Dank voor het aanpassen. Zelf heb ik de links op een aparte bladzijde staan en tegenwoordig ook op een pagina bij blogspot. Die laatste sorteert 100 blogs op laatst verschenen. Bij wordpress is zoiets ook mogelijk, maar niet bij de gratis wordpress.com die ik gebruik.

 10. En nu maar hopen dat de nieuwe week wat rustiger verloopt. Het linkje werkt in elk geval. 🙂
  Een goede werkweek gewenst, Sjoerd.

 11. Annette Barendregt

  Ik sta er niet bij, maar dat is zeker omdat ik geen blog meer heb? Want reageren doe ik toch vaak genoeg. Maakt niet uit. Het is geen wedstrijd, toch?

 12. Af en toe moet je het een beetje aanpassen die links. Er gaan er soms uit en soms weer andere bij. Dat houdt het ook voor de webmaster aantrekkelijk.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Al jaar en dag elkaars fans 🙂

 14. Goede morgen Sjoerd, ik sta ook in je lijst zie ik en toen ik er op klikte , bleek dat het linkje prima werkt, dus geen klachten op dit gebied.
  Verder ook geen klachten hoor, de zon schijnt het is buiten lekker fris en we gaan op weg naar de feestdagen.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 15. Ook ik heb het weekend benut om een hoop achterstand zaken weg te werken, helaas is er nog een hoop over gebleven.

 16. Ik heb er eigenlijk pas eentje gemaakt en doe elke morgen en soms, s avonds ook nog eens een rondje, ik was de feed reader zat, telkens zogenaamde updates die ik toch al gelezen had. Hupsakee, weg ermee!

 17. Ha die Sjoerd,

  pfffft! Ik sta er goed bij.
  Gelukkig… voel me zelfs vereerd.
  Maar ja, behalve in het weekeinde kom ik dan ook dagelijks bij je langs.

  Ik heb bewust niet zo’n lange lijst, want er gaat zoveel tijd in zitten, dat het wel op werk lijkt. Maar wel leuk werk gelukkig…

  Heb het goed vandaag! groet van Marlou

  .

 18. Goed idee van die hardtop. Hij gaat ook langer mee dan een softtop.

 19. Fijn toch, helemaal winterklaar…!!
  Fijne dag vandaag.

 20. Rob en ik zitten nog altijd bij wegminlog. 🙂

Geef een reactie