Coaching

Gisteren was het een lekker dagje, mooi weer, wel een beetje koud, maar dat is alleen een kwestie van wennen. Door omstandigheden was ik erg vroeg op, en dat heeft dan weer als voordeel dat je ook vroeg klaar bent met alles. De woensdag is voor ons altijd een rommelige dag. De vuilnis komt langs, we moeten boodschappen doen, de was moet gestreken worden en ga zo maar door. Oh ja, voor ik het vergeet, het onderstaande diorama met de ijsbeer heb ik gisteren ook nog gemaakt. En met een heuse kerstboom.
Gisteravond heb ik een lekkere zalm-gnocchi schotel gemaakt volgens een recept van 24kitchen. Heerlijk gewoon. Vandaag wordt een lastige dag, vanmiddag mag ik bij een vreemde firma gaan coachen. Een uitdaging die ik met plezier aanga. En morgen begint het weekend alweer. De maand is dadelijk alweer voor de helft voorbij voor ik het in de gaten heb. Met veel te doen ben je ook snel door je tijd heen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Als je positief leeft en zo ook bezig bent vliegt de tijd. Hans

 2. de tijd vliegt hier ook.
  De koude ben ik al goed gewend.
  ik zou het moeilijk hebben terug hele dagen op een te warm kantoor te moeten zitten.

 3. Hoe was je middag? spannend zeg!
  Wat een ontzettend leuk kerstsfeertje weer, Love meneer de ijsbeer, Top!

 4. Sjoerd, voordat je het weet is het alweer 2014. Geniet wel van al die mooie dagen, ze komen niet meer terug.

 5. Een drukke dag kan heel prettig zijn. Maar daarna ben je wel vaak vermoeid. Dus misschien slaap je vanavond wel extra lekker.

  Love As always
  Di Mario

 6. Succes met je coaching vandaag.
  Nog even, dan is niet alleen de maand, maar ook het jaar weer voorbij.

 7. Mijn woensdag lijkt op jou woensdag 😉
  Ben altijd blij als die voorbij is.

 8. Goede morgen Sjoerd, leuk gemaakt met die ijsbeer.
  Succes met het coachen, maar dat zal vast wel goed gaan .
  Fijne donderdag gewenst.

 9. Hai Sjoerd,

  wat een mooi objekt: dat diorama.
  Zoiets zou ik ook wel willen maken.
  Mooie lichtjes er in… klaar….
  Groet! Marlou

  .

 10. Ook weleens fijn zo’n lange dag, ook al was het door omstandigheden. Mooie bak heb je gemaakt! Ik zie Joop nog niet zoiets flikken 😉

 11. 24 Kitchen, de app geeft altijd leuke tips

 12. Ik lees een berg ‘moeten’ Sjoerd.. Dat kan vast anders. Dat diorama vind ik een erg leuk idee.

 13. Ja, de tijd vliegt..!!
  Succes vandaag, zal best goed komen.

 14. Ze zeggen niet voor niets time flies en het is nog waar ook.

Geef een reactie