De Dinnershow – door Frank

Afgelopen zaterdag zijn we naar een zogenaamde Dinnershow geweest. Een Dinnershow is uit eten en tegelijk wordt je dan vermaakt met muziek zang en dans. Voor deze show hebben we wel een stukje moeten rijden, maar het was alleszins de moeite waard. De Dinnershow werd gegeven in hotel Asteria in Venray. Vorig jaar waren we daar ook al naar de show geweest en we hadden daarom al een idee wat ons te wachten stond. Geloof me we hebben ons weer uitstekend vermaakt, en weer is het voor ons voor herhaling vatbaar. Mooie muziek, lekker eten, een lekker drankje erbij en het was ook nog eens All-Inclusive dat wil zeggen de show, het eten en de drank was in één prijs. Omdat het tegen Kerstmis aan gaat werden er nu ook wat Kerstliederen gezongen. Met de kerstversieringen erbij kwamen we zo al behoorlijk in de kerstsfeer, allen volgens het weerbericht van vandaag, zit die “White Christmas” er niet in dit jaar. Ze hebben daar in hotel Asteria ieder jaar weer een andere show, wel steeds met de zelfde mensen, van de groep “Theater op Bezoek”. Wat leuk is, is dat we door een van de artiesten naar onze tafel werden begeleidt, en ook tijdens de avond serveren zij tussen het programma door, mee een hapje of een drankje. Ik denk dat we er volgend jaar weer van de partij zijn, het was geweldig.

Hieronder een stukje film wat ik met mijn Iphone gemaakt heb:

UPDATE Sjoerd: Door het verplaatsen van mijn site naar een andere server zijn er enkele reacties (waaronder die van mijzelf) verloren gegaan. Ze zijn wel gelezen…

11 Comments

 1. Leuk, ik ben ooit in Venlo bij zoiets geweest. Dinnetje werkte daar dus ik kon mooi mee naar binnen.

  Love As always
  Di Mario

 2. Zo, nu zie ik het wel, en dat had ik toch niet willen missen.

 3. En ik zie dus niks, hoe kan dat nou weer?

  Ik zal eens even gaan scannen.

 4. Eten drinken en vermaken, ze gaan hand in hand

 5. gezellig Frank,

  ik ken het wel.
  Ik vind het altijd heel erg leuk!!

  groet van Marlou

  .

 6. Je hebt genoten van alles, dat is het belangrijkste lijkt me.
  Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

 7. Het zag er heel ‘olijk uit , Frank !

 8. Heerlijk toch zo’n gezellig avondje uit…!!!
  Fijne dag vandaag.

 9. Dinnershows zijn een mooie combinatie van eten drinken en vermaak, snap dat je er volgend jaar weer naartoe gaat.

 10. Muziek, dans, lekker eten…Wat wil een mens nog meer?
  Een enkele keer heb ik zelf als entertainer mogen meedoen aan een dinnershow.
  Er is eigenlijk bijna niets leuker dan mensen blij maken!

 11. Ziet er erg gezellig uit, en als het nu ook nog een beetje te eten is wat men serveert, dan is het helemaal goed!

Geef een reactie