Aan de slag

bVision Photography
Goede voornemens hoeven uiteraard niet te wachten tot het nieuwe jaar begint. Daarom ga ik vandaag aan de slag. Kwasten,verf, schuurpapier en andere benodigdheden staan al te wachten, dus waarom niet. Nieuwjaar doen we toch niets mee dus dat kan er dan ook nog bij. De kleur waar we vandaag mee beginnen is Cafe Latte van Flexa. En ik weet het, eigenlijk zou ik waterverdunbare verf moeten gebruiken, maar voor boekenkasten waarin boeken op en neer worden geschoven vind ik dat te kwetsbaar. Daar gebruiken we gewoon ouderwetse verf voor, die moet wel wat langer drogen, maar dat zij dan maar zo. Ik hoop alleen dat de katten dat ook snappen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Het is je eigen keuze om in de stank te zitten, de komende dagen/weken! Maar goed spul is het wel, ik wil ook niks anders.

  Ik heb het dus over de verf.

 2. Dat is een mooie zacht kleur,water basis verf is niet overal te gebruiken is ook onze evaring.
  Voor de boekenkast, net als de trap een verf op terpatine basis. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  Naast een grote schaal olliebollen en appelflapen.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Ge weet toch dat je een Ollie als kat hebt ???
  Sjoerd ik wens jou en je familie een voorspoedig 2014 !

 4. Cafe Latte – mooie kleur!

 5. Is dat je einde jaars klusje?
  De watergedragen verf heeft ook niet mijn voorkeur. Er zijn best nog andere verf soorten te koop en die geven mij meer hoop op een beter resultaat.
  Su6!

 6. Ach, een enkel kattenpootje in je verf dat staat decoratief.
  @frank-103: Maar dat doet Sjoerd sowieso toch al 😉

 7. Ik wens je een werkzame klusdag!

 8. Annette Barendregt

  Flexa is mijn lievelingsverf! Zulke mooie kleuren en alles goed te combineren: lak, muurverf…..alles. Ik ben meer van de Kreta blauw, maar of ze die nog hebben? Het is alweer 15 jaar geleden dat ik iets in huis geschilderd heb. 😉

 9. heel veel verfplezier , zal mooi zijn als het klaar is

 10. Verf op waterbasis gebruik ik zo weinig mogelijk, dat is bedacht door de verfindustrie die graag willen dat je om de paar jaar weer je hele huis schildert. Daar doe ik niet aan mee!

 11. Goede morgen Sjoerd, ik ben ook nog heel wat van plan met boekenkasten, ik wil één muur straks volbouwen met een grote boekenkast, zodat ik niet het halve huis door moet om een bepaald boek op te zoeken. Nu heb ik een kast die te klein is geworden dus, daar moet nodig iets gebeuren.
  Succes met je schilderwerk en een fijne maandag gewenst.

 12. Geef mij maar liever die Latte in een mok, 😉

 13. Hihi, ja als een kat met natte verfpootjes door je huis gaat lopen ben je niet blij. Opsluiten maar!

 14. IK neem nooit geen goede voornemens. Als ik iets wil doen kan het als ik er over denk. Wachten veroorzaakt vaak dat er niets gebeurt.

 15. Denk aan je schouder, de laatste keer dat ik geschilderd heb, heb ik een jaar lang een abonnement bij de fysiotherapeut gehad. Sindsdien vraag ik het ziekenfonds om de rekening van de schilder te vergoeden (alleen, op een of andere manier willen ze dat niet doen).

 16. Lekker klussen hoor…!
  Veel succes.

 17. Succes met je wilde plannen 🙂

 18. Zelf denk ik altijd een half jaar vooruit, of wel, ik zit al in de zomer.

Geef een reactie