Afscheidscadeau

Nog op de valreep van het oude jaar had Han nog een verrassing voor me. Een PSD bestand (Photoshop) met een collage van wat laatstelijk verschenen foto’s uit mijn virtuele garage. Ik vind dit een waardige afsluiting van een aaneengesloten reeks van auto’s op zaterdag en heb het alleen in mijn standaardframe gezet met de vermelding van de maker. Dank je Han.
Niet dat er geen auto’s meer mijn virtuele garage worden binnen gereden, alleen niet meer als serie. Als ik een echt mooie of logbare tegenkom zal ik het zeker niet laten om deze te publiceren, voor enkelen maak ik mijn garage wel vrij.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

 1. Voordeel van een virtuele garage is natuurlijk wel dat je hooguit een extra harde schijf nodig hebt 🙂

 2. wat een mooi gebaar van Han,
  jammer van de auto’s maar wie weet……………….

 3. Volgend jaar nog weer een kans tot afscheid nemen. Let wel kans, je weet het maar nooit.

 4. Dat is zeker een leuk gebaar, zo blijkt maar dat je inspererend bezig bent. Hans

 5. Gelukkig is er ruimte genoeg in de virtuele garage om daar nog een en ander te plaatsen!

 6. O wat jammer dat ik nu indirect meegewerkt aan het stoppen van je prachtige serie over oude auto’s. Maar zoals A van de Aa vaak op zijn blog schrijft “aan alles komt eens een eind”. Mooi en goed weekend Sjoerd, is je schilderwerk al klaar?

 7. Een heel leuk plaatje als afsluiter. Ik zal de rubriek missen, maar ik weet, aan alles komt een eind

 8. Dat is een prachtig gebaar van Han.
  En eerlijk is eerlijk, dit is toch wel een meer verdiende en passende afsluiting van de serie over je virtuele garage.

 9. Ik kijk uit naar de aanvullingen van de virtuele garage. Waren er toch bij die ik niet kende, danwel leuk sommige weer te zien.

 10. Ik dacht overigens ook dat je zo langzamerhand alle auto`s van de wereld al wel had laten zien en tegengekomen was.

 11. Dat heeft Han weer erg leuk gedaan 😀 En die Citroën die maakt het af.

 12. Ja die Han en photoshop, samen een geheel…!!
  Mooi gedaan van hem.
  Fijne zaterdag Sjoerd, en nog succes met klussen.

 13. Wat een leuk gebaar.Ik wist overigens niet dat de virtuele garage een vaste serie was op zaterdag. Ik dacht altijd dat het losse items waren en vond ze leuk om te lezen en te bekijken omdat het ook mijn interesse heeft.In mijn laatste blog heb ik daarom een vermelding naar jouw garage gezet.Ook bedoeld als leuk gebaar…..

Geef een reactie