Een roestiek bouwgevalletje

bVision Photography

Roestiek mag je het gevalletje hieronder wel noemen. Het wordt beschermd en bijeengehouden door het struikgewas wat erachter staat. Het staat midden in het veld mooi te wezen.

bVision Photography

Over dat mooi kunnen we uiteraard van mening verschillen, maar als in het voorjaar alles weer gaar bloeien en groeien, ziet dit roestiek gevalletje er heel anders uit. Het staat aan de rijksweg als je van Geleen Naar Beek rijdt. Links voor de nieuwe Brandweerkazerne van Beek

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Ik doe er alle moeite voor, ook omdat ik ter plekke redelijk bekend ben. Maar dit gevalletje krijg ik maar niet thuis gebracht en ik kan me ook niet voorstellen waar het tussen Geleen en Beek zou moeten staan.

 2. ik hou wel zo’n bouwvallig huisje, het mag er best staan, heeft ook zijn charme

 3. dat zijn nou de mooie dingen voor de camera.

 4. bel = boel, loki ligt weer half op het toetsenbord, heel gezellig, wel onhandig.

 5. ouwe meuk, wordt vast al enige tijd niet meer gebruikt en afbreken kost ook een bel geld

 6. Verval is 1 van mijn favoriete foto onderwerpen

 7. Vanafaval kon men toen nu schuren maken, nu mag dat allang niet meer.

 8. Kijk ik zou het ook niet in mijn tuin willen, maar wel voor mijn lensje.

 9. Een bouwgevalletje is wel, de tand des tijds heeft er al aardig aan geknabbeld.

 10. Van dit soort vervallen en haveloze schuurtjes in het landschap kan ik wel genieten. Dit in tegenstelling tot de vervallen en gestaag wegkwijnende boerderij die ook vandaag nog een keer centraal staat op mijn blog. Het verdwijnen van die boerderij vind ik echt doodzonde.
  Maak er een mooi weekend van, Sjoerd.

 11. Waarschijnlijk maar 1x geschilderd, toen het gebouwd werd.

 12. Dit zijn de stuurtjes die ik prachtig vind. Al vindt Renesmurf dan dat er een verfje op moet, ik ben dat niet met hem eens.

 13. Schilderachtig is het in elk geval zeker!

 14. Het past daar wel in het landschap, alleen als het gebouwtje nog functioneel moet zijn mag er zeker wel iets aan gebeuren.

  Fijn weekend Sjoerd.

 15. Ik houd wel van dat soort gebouwtjes, worden mooi van lelijkheid.

 16. Ik vind het pas mooi als er een likje verse verf op zit, oei, het begint me te jeuken als ik dat zie! En ik hou niet zo van jeuk.

Geef een reactie