Orange Tuesday

Zo, de stunt van het reisbureau Sky Travel heeft ook weer gewerkt, iedereen heeft weer een zomervakantie geboekt. Oh u wist dat niet… Blue Monday is gewoon een verzinsel van dit reisbureau. Die vond een wetenschapper bereid om een formule uit te vogelen die er voor zorgde dat op de derde maandag in januari iedereen werd aangepraat dat het boeken van een reis dit gevoel zou verminderen. Me hoela, en de media hebben dit mooi overgenomen. Daarom mijn Orange Tuesday erachteraan. Omdat oranje mij vrolijk maakt, mij een glimlach doet ontlokken. Zo ook deze kleine beesten welke ik eergisteren op de foto zette in een klein winkeltje in de binnenstad van Maastricht. Bedolven onder zonnestralen maakten we toen een wandeling door de stad. En laat nu de winter maar komen, ik ben er helemaal klaar voor.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Ik vermoedde al zoiets dat het bedacht was voor eigen gewin. Gelukkig heb ik geen last van blue monday. En die winter zou die nog echt komen? Ik begin een klein beetje het geloof er in te verliezen.

 2. Vroeger waren ze groen, later werden ze ook wel bruin gezien.

 3. De buurtsuper verkoopt hier ook oranje vla, zodat er hier ook nauwelijks sprake van een dip is!

 4. nou ik had er geen last van hoor.
  en ik word er ook vrolijk van, hoewel het van mij niet hoeft ben ik bang dat er nog wel wat te wachten staat…………. doe mij maar voorjaar!!

 5. Heb het verschil duidelijk gemerkt, was een veel leukere dag, zelfs geen reis geboekt.
  Nee hoor blijf weer lekker thuis 🙂 Hans

 6. ja, oranje, dat is best een mooie kleur en het schijnt ons nog te binden ook!
  En dit is veel vrolijker ook, want kop op en de winter komt!

 7. Ik heb nog niets geboekt, maar als ik toestemming krijg van mijn werk, dan boeken we zo snel mogelijk. Maar dat heeft niets met blue monday te maken maar dat ik graag vroeg boek ivm de korting 😉

  Love As Always
  Di Mario

 8. Ik vind orange tuesday nu al leuker dan blue monday 🙂 Ennuhhhh ja laat die winter nu maar komen maar voorlopig ziet het er helaas nog niet naar uit.

 9. Hij is leuk, maar voor mij zijn alle dagen het zelfde. 🙂

 10. voor de winter ben ik nooit klaar, maar verder geen blue gevoel.

 11. Wauw, wat een dolle dinsdag 😉

 12. Nog even geduld, dan kun je je lol weer op met alle oranje tijdens de winterspelen.
  Met een van begin tot eind asgrauwe lucht was hier gisteren weinig reden tot vrolijkheid, en ook vandaag is het weer niet anders.

 13. Mooie kleur toch dat oranje van ons …… 😉

 14. Orange Tuesday, waarom niet, geweldig! Gekleurd de dag in, Joehee!

 15. Inderdaad, ik had de radio aan en ik werd helemaal flauw van dat gezeur over bleu monday. Ik begreep er al niks van maar het is dus een ouderwets complot. Wat niet weg neemt dat we hier de hele dag een loodgrijze hemel zagen. Daarom maar lekker even buiten aan het werk gegaan, dat is altijd goed voor een mens.

 16. Van oranje word ik ook wel vrolijk, alleen die winter hoeft voor mij niet meer zo hoor.

 17. Goeie morgen Sjoerd!

  Geweldig!!
  Ik doe meteen met je mee.
  Hier worden we toch lekker vrolijk van…
  Heerlijk…

  En laat de sinaasappel nou mijn favo-vrucht zijn!!!
  🙂

  Groet van Marlou

  .

 18. Oranje is idd een vrolijke kleur. Oranje bloemen stralen ook altijd zo. JA, oranje is puik.

 19. na blauw komt dus oranje …. ik vier met je mee

 20. Goede morgen Sjoerd, ik wens je een vrolijke oranje dinsdag toe.

 21. dat hele blue monday gedoe, puur aangepraat en commercie…

 22. Haha…ik vier graag oranje dinsdag met je mee… 🙂
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie