1 april

bVision Photography
Het is weer zover, de grappen en grollen die we een heel jaar opsparen kunnen vandaag weer de deur uit, van plinteladder tot piepeliene, alles zal wel weer aan bod komen. Dat doe me denken aan het plezier wat we er destijds als kind aan hadden om iedereen voor de gek te houden. Nu wacht ik daar uiteraard nooit mee tot op deze datum, maar hang ook wel vaker de paljas uit op andere tijden. Het effect is dan veel groter. De grappen zijn wel anders, maar het plezier blijft. Ook in de ICT kun je veel grappen uithalen, zelfs grappen die tot je ontslag kunnen leiden volgens Computerworld. Daar moet je zeker eens kijken als je plannen hebt.

16 Comments

 1. Het kan je ontslag betekenen maar nergens is dat ook ergens echt raak. Ja, is dat leuk, ik vraag het me wel eens af.

 2. als je baan toch op de toch staat kun je wel een paar pittige grappen maken.
  Als kind is het leuk om te doen, als volwassene zijn ze beter. Hans

 3. Ik ben voor zover ik weet nergens ingetrapt vandaag. De grappen die ze hier hadden in de bladen en op internet waren erg doorzichtig en flauw.

 4. Ik ga die van die pc grappen nog maar even bewaren, want je weet maar nooit of ik de helpdesk een keer tot wanhoop kan drijven.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Ik heb het grut gewezen op losse veters, met wisselend succes. Op het werk doen we niet aan grapjes, lolbroeken zijn niet welkom.

 6. De PC onklaar maken is voor sommige gebruikers een nachtmerrie en ik doe het liever met een pasfoto plaatje.

 7. Mij kan niks gebeuren, ik kom vandaag niet verder dan de tuin.
  Ik ben een jaar of 12 geleden ook eens in zo’n IT-grap getuind, ik begreep er niets van …

 8. ik vind alles aan 1 april flauw

 9. Je bent gewaarschuwd, ook voor dat papiertje op je rug……

 10. Er zijn echt enorm veel grappen te bedenken. Leuke grappen, maar sommige halen ook minder leuke grappen uit. En idd, sommige grappen kunnen tot ontslag leiden. Ik heb er even rondgesnuffeld.

 11. Heerlijk Sjoerd!

  Ik hou van 1 april en van 1 april grappen…
  Ik hoop dan ook, dat ik vandaag in het ootje genomen word!

  dag!
  Leuke dag vandaag!
  Marlou

  .

 12. Haha! Ja ik trap ook overal in 🙂

 13. Als ze tot ontslag leiden lijkt het me de lol toch niet waard. Extra oplettend zijn vandaag, ik tuin er altijd zo in.

 14. Een gewaarschuwd mens telt voor twee Sjoerd, dus laat je niet foppen vandaag…!
  Gezellige dag vandaag.

 15. Goede morgen Sjoerd, ja ik ga straks naar het asiel, maar daar zijn we zo druk aan het werk, dat er niet veel grappen kunnen worden uitgehaald.
  Een fijne dinsdag gewenst.

 16. wij mogen op ’t werk alleen op de computer voor patientengegevens in te geven, dus daar hebben we geen tijd voor, maar leerlingen sturen we al eens naar een ander verdiep om iets te gaan halen 😉

Geef een reactie