Chaos

Eerst even terugkomen op het mannetje van gisteren, dat mannetje had de bouwstenen in zich van een vuurmuur, ofwel in ICT kringen een Firewall. Zoals in uw PC, maar dan anders. Niet om de PC te beschermen, maar om een heel netwerk te beschermen. Ouderlijk toezicht voor de gebruikers, ahum… In zo’n firewall staan rulezzz, en als er iets is wat ik haat is het dat wel. Ik ben meer een chaotisch type. Ik denk sneller dan ik type, maar ik typ wat ik op dat moment denk. Dat houdt dan in dat er stukken verdwenen zijn in de tekst die ik later weer aan moet vullen. Maar dan moet ik weer nadenken over wat ik daar op dat moment mee bedoelde, en dat weet ik dan nog wel, maar niet meer een dag later. U ziet het leven van een tot ICT’er omgebouwde Alchemist gaat zeker niet over rozen. Trouwens de laatste prikken, en dat haat ik ook…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Tijdens het zoeken over het onderwerp Ubuntu kwam ik er ook achter dat er een besturingsysteem Ubuntu is. Gelezen dat Ubuntu gratis in tegenstelling tot anderen. Echt alles is gratis of het moet inmiddels veranderd zijn. Waarschijnlijk hebben ze voor de naam gekozen omdat het origine Ubuntu ook staat voor delen met elkaar. En hoe doe je dat het beste? Gewoon geven en delen en geen geld vragen.

  Ik ga me wat meer verdiepen in het Uburu besturingssysteem, voelt me positief en handig in gebruik aan.

  Fijne zondag Sjoerd

 2. tja van al die termen van ICT en alles wat daar mee te maken snap ik niet veel …. een beetje chaos zie ik , wat me wel opvalt is dat je blogje met al die kleuren blokjes me wel aanstaat

 3. Heerlijke chaotische maar wel herkenbare blog 🙂

 4. Dat ICT-gebeuren gaat me boven de pet, maarr het nieuwe jasje van je wenlog staat me wel aan. 🙂
  Goed weekend verder, Sjoerd.

 5. Dan bouw je ook log om met een andere layout.
  Ach beveiliging zijn best belangrijk, maar wie echt binnen wil komen komt dat toch wel.
  Houdt het leven spannend, maar dat is morgen. Hans

 6. zo’n vuurmuur is niets voor mij, dat regelt Dinnetje altijd. Ik ben niet zo in dat soort dingen.

  Love As Always
  Di Mario

 7. Jongens toch , ik als ADHD ‘er mag er niet aan denken in zo’n situatie te komen ! Alles is stuk en onherstelbaar !

 8. Wauw mooie kleuren zeg! -En elke week een nieuwe foto met lekker eten bovenin?
  Hier is niks chaotisch aan, mooi op elkaar afgestemd. Weekend joehee! 🙂

 9. Ik hoop dat de ontbrekende stukjes nog terug gevonden worden, of dat jij zelf uitgepuzzeld krijgt wat er hoort te staan.
  Maar nu eerst lekker weekend vieren hoor, maandag is het vroeg genoeg voor werk.
  Mooi kleurtje heb je hier weer gemaakt…!

 10. Ik lees dit stuk en zie de bovenste regel van je Blog.
  Je hebt het nog niet gevonden…. 😉

 11. ik ben ook een chaotisch type.
  Chaotisch genoeg om de draad van mijn eigen verhaal te verliezen.

 12. Ik begrijp het nooit en ik snap het niet en vind het maar wonderlijk allemaal. Maar het werk en we genieten er van!

 13. Ik haat niets. Dat heeft totaal geen zin namelijk, maar ik weet dat het slechts een uitspraak is.

 14. Een alchemist is voor mij een tovenaar en hij werkte vaak op de “Trial and error” methode en daarmee kom je in de IT techniek ook heel ver mee! 😉
  https://www.youtube.com/watch?v=VSSgNT7FIT8

  Su6

 15. Jippie, had ik toch iets geraden, dat van die bouwstenen…

 16. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat de ICT-er nog wat van de Alchemist in zich heeft bewaard, dat stukje moet je niet los laten.
  En een firewall van regels. . . . daar krijg ik ook de kriebels van.
  Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Geef een reactie