bVision’s Kitchen

Zoals de meesten wel weten sta ik ook mijn mannetje in de keuken, althans dat probeer ik. We hebben netjes de kookdagen verdeeld onder elkaar. Tegenwoordig staat de Laptop in de keuken in plaats van in de kast en wordt hij gebruikt om recepten te bekijken en zo af en toe een instructiefilmpje doet wonderen. Alleen de wonderen bleven op goede vrijdag uit. Een ovengerecht dat keurig volgens recept 20 minuten in de oven moest kwam er koud uit en het gehakt-gerecht met rundergehakt was volgens mij beter met half om half gehakt tot zijn recht gekomen. Niet zo erg, denk je dan, maar de rest was al klaar en warm. Gelukkig werd ik gered doordat de grillplaat op het fornuis heet genoeg was om het vlees nog warm te houden, maar soms is dat net te veel. Dat eten we dus volgende week weer eens, maar dan volgens mijn eigen recept. Gelukkig was er niemand die geklaagd heeft over het eten, maar ik baal er dan altijd zelf van als het niet wordt zoals ik dat voor ogen heb.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Het moet ook weleens een keer mislukken natuurlijk, anders wordt het zo gewoon 😉
  Vandaag een lekker paasmaal?

 2. Ik ben bang dat ik vandaag zelf moet koken, met een kleine pan aan tafel. Wie dat ooit bedacht heeft.

 3. Je hebt tenslotte ook je eigenwaarde, gelukkig kun je zonder gemopper van nu het opnieuw bereiden.
  We wensen jullie ook heel fijne paasdagen toe. Hans

 4. Ik hoef op zaterdag eigenlijk nooit te koken, maar ik had nog meer mazzel. Want we hadden lekkere asperges uit Limburg. Mmmmm, ze waren weer heerlijk qua smaak.

  Love As Always
  Di Mario

 5. ik ben geen keukenprins maar een lekker stukje sla ik zelden ofte nooit af.

 6. Hier is het werk prima verdeeld. Ik haal de boodschappen en zorg voor een gaverieerd gevulde koelkast. Vervolgens bak ik maar wat roer volgens een eigen ongeshreven recept. Eet het zelf op en doe later zelf de afwas. Vandaag verwacht ik over 15 minuten iets met witlof, paprika, kriel, tonijn, olijfolie en chili-con-carne-poeder naar binnen te werken. Dit kan nog wijzigen. Ik ga er nu aan beginnen. 😉

 7. Wat heerlijk een man in de keuken Joehee!! Ik ben sowieso trots op je, je doet het maar allemaal en recepten uit proberen super leuk! 🙂

 8. Ik heb geen keukenprins en ik ben geen keukenprinses, dus daar kun jij je vast van alles bij voorstellen.
  Kortom, ik rommel maar wat aan.
  Fijne Paasdagen Sjoerd…!!

 9. Morgen is het makkelijker, een van de weinige dingen die ik zelfs kan koken, …… eieren, …………….en als die niet lukken heb ik ze nog altijd in chocolade ……..

 10. Vaak komen de beste diners voor uit de creativiteit met het recept!

 11. Hier geen keukenprins / prinses te vinden, als we lekker willen eten gaan we uit eten!

 12. Hopelijk lukt het de rest van het weekend beter.
  Maak er een mooi en smakelijk Paasweekend van!

 13. Ik moet zeggen dat ik daar het geduld niet voor heb, en eigenlijk ook de zin niet in. Ik ben van gemakkelijk en snel, en lekker vind ik dan minder belangrijk, eetbaar wel. Al doende leert men he.

 14. Goede morgen Sjoerd, ik kwam eerst maar niet op je blog terecht, ik kreeg steeds foutmeldingen. Maar nu ben ik er tenminste, ik wens je een fijn paasweekend toe.
  En wat die gerechten betreft, jammer als er iets fout gaat. Bij mij moet ik altijd de oven iets lager afstellen, als ik niet wil dat de boel te gaar of zelfs verbrand uit de oven komt.
  Maar koud is natuurlijk het andere uiterste.
  Gelukkig dat je het met de grill nog hebt kunnen redden.
  Voor vandaag een fijne zaterdag toegewenst.

 15. Als het anders loopt dan volgens het recept zou moeten, dan zou ik ook even balen. Even maar.

 16. Zie dat voor mij als het niet gaat zoals je wilt, heb ik ook zo nu en dan en baal dan verschrikkelijk.

Geef een reactie