Verstrooid

Ik ben de laatste tijd een beetje verstrooid geloof ik. Het vervangen van een vuilniszak kan zo maar een paar uur duren. Dan neem ik de volle zak mee naar beneden, zie dat er nog iets gedaan moet worden, waar ik dan aan begin, vergeet een lege zak mee te nemen als ik daar mee klaar ben, kom dan boven staat daar een lege bak, kan ik weer naar onder, neem een doos mee voor het kattenvoer, vul die, denk aan de vuilniszak kom boven en waar is nu het kattenvoer naartoe. Niet getreurd, ik moest ook nog wat glaswerk in de berging zetten, zie nog een lege doos staan die de papierbak in moet loop terug pak mijn rugzak alvast mee en ja hoor, u kunt het raden… Gelukkig heb ik dat niet iedere dag, denk ik.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Voor vuil heb ik gelukkig personeel voor. Ik hoef dan ook niet naar een zak uit te kijken.

 2. maar ja niet getreurd, dank zij je verstrooidheid heb je nu wat extra beweging, zo zie je maar

 3. Ehm, dat lijkt me eigenlijk best wel efficient, je doet meteen wat je moet doen en weet wel dat de zak sowieso niet vergeten kan worden, omdat je dat sowieso nog tegen komt. Al is het maar bij het wegwerpen van iets.

 4. Annette Barendregt

  Mijn moeder zou zeggen:”Alzheimer Light”. De leeftijd, hé? 🙂

 5. Is de ouderdom Sjoerd 😛 nee, hebben we dat niet allemaal. Ik heb ene geheugen probleem dus ik mss nog vaker dan een ander.

 6. Jij kunt het nog allemaal opsommen, prima!
  Als het zover is dat je vergeten bent wat je die dag allemaal bent vergeten, dan moet je je zorgen gaan maken. Of misschien kun je dat dan ook maar beter vergeten.

 7. Geen probleem, toch? Hoort gewoon bij ouder worden…;-)

 8. gelukkig denk je er nog wel die dag aan, anders moet je een week wachten voor je vuilnis

 9. Schrale troost … ’t zal intussen zijn doorgedrongen dat je niet de enige bent. En jawel, ook hier doen dergelijke momenten zich regelmatig voor.

 10. Het houdt je mooi bezig. En voor die vuilniszakken, ik leg gewoon de rol onder de zak. Dat scheelt weer kastruimte meteen.. ;-0

  Love As Always
  Di Mario

 11. Het volgende stadium, .. ergens staan en niet meer weten dat .. of wat.. of ….

 12. whahaha, ja heel herkenbaar hoor 😀

 13. Ik stop tegenwoordig alvast een nieuwe zak onder in de bak. Dus oude eruit, nieuwe erin, handig! Maar verder heb ik ook zeker van dit soort momenten. 🙂

 14. hahaha, ik zie je al bezig, maar het is voor mij ook een beetje herkenbaar, dan a ik naar de winkel voor iets en breng alles mee behalve dat waar ik voor ging 😉

 15. Goede morgen Sjoerd, je bent niet de enige die dat soort dagen heeft. Ik heb er ook regelmatig last van, dat ik met steeds andere zaken aan de gang ben dan wat ik eigenlijk ging doen.
  Maar is de vuilniszak uiteindelijk wel op de goede plek beland?
  Fijne donderdag gewenst.

 16. helaas herkenbaar 🙂 Ik loop ook zo nu en dan drie keer en doe elke keer iets anders maar niet hetgene waar ik voor kwam.

 17. Komt in de beste families voor. LOL Hans

Geef een reactie