Een mens kan wel zonder

Als je binnenkort op vakantie naar Gardenia gaat moet je je goed informeren bij de plaatselijke bouwgiganten. Hornbach, Praxis, Gamma, Karwei en degene die ik nog vergeten ben. Afgelopen zaterdag was ik bij nieuwe Gamma op de woonboulevard in Heerlen. Daar waan je je meteen in Disneyland, voor je binnen bent komen er een hoop figuren op je af die je ’s avonds in het donken niet wil tegenkomen. Alleen begrijpen doe ik het niet. Ze hadden een 5000 m2 zaak aan de overkant van de weg, en bouwen dan een zaak van maar 4000 m2 langs de autoweg. Voor mij lijkt dat op kapitaal vernietiging, maar wie ben ik. De zaak was ons een beetje te krap en we zijn na even binnen geweest te zijn maar weer vertrokken. De zaak oogt niet vriendelijk meer… de ruimte is eruit.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Niet erg slim als ik het zo lees, maar inderdaad waarschijnlijk toch een vorm van bezuiniging.

 2. is verandering altijd zo veel beter ?

 3. Alhier is de welkoop naar de overkant van de weg verhuist, naar een groter nieuw pand, en de oude staat lekker leeg te staan.

 4. Ik dacht dat onder andere Gamma in de verkoop ging om de marktwaarde te bepalen.
  Misschien daarom wat extra vloeroppervlakte
  Maar als je dan zulke stripfiguren naar de klant stuurt, kan het wel eens tegen vallen. Hans

 5. Je kan het toch niet raden, morgen doen ze de prijs weer 10% omhoog en overmorgen geven ze 10% korting, en vol stroomt de zaak weer met koopjes klanten.

 6. Sommige dingen ziet het publiek niet en gaan ze ook niet vertellen, misschien was het oude pand huur en is dit koop? Misschien een verandering van eigenaar? Misschien was de 5000 niet rendabel en de 4000 op een betere lokatie wel?

 7. Ze willen te veel beleving meegeven en vergeten de kerntaak

 8. Het zal wel weer belastingvoordeel opleveren of zo, ik weet het anders ook niet. Verder kan ik er weinig over zeggen, dit temeer omdat je foto niet verschijnt.

 9. Hier zoiets met de Halfords winkel. Een ruime zaak hebben in Goes, en dan verkassen naar minder ruimte buiten Goes. Ik snap het niet.

 10. wel beter bereikbaar waarschijnlijk.

 11. Soms is een verandering geen verbetering, zo blijkt. Jammer voor hun zaak.

 12. Ik ben alleen naar het tuincentrum geweest en de rest moet ik zelf doen in de tuin. Niet alle veranderingen zijn beter.

  Love AS Always
  Di Mario

 13. Goede morgen Sjoerd, ik heb maar één soortement tuinkabouter, eigenlijk is het meer een lange muts met twee bolletjes eronder als koppie en lijfje van terra cotta. Maar nee, ik ga dan wel naar Gardenia maar zonder allerlei gefrutsel daar.
  Wat de grote zaken in hun hoofd hebben , weet ik niet, ik zou zeggen niet teveel veranderen als het goed gaat, maar misschien ging het in Heerlen niet zo goed en proberen ze nu wat anders.
  Fijne woensdag gewenst.

 14. alle begin is wennen, maar als je iets nodig hebt moet je er toch naar toe. Soms snap ik die veranderingen ook niet, maar tja….

 15. Gevolgen van de crisis…?
  Alles een beetje minder.
  Sommige dingen zijn soms niet te volgen.

Geef een reactie