Weekend

Eindelijk is het weer weekend, al dat gehaast is niks meer voor op de ouwe dag. Dan raak je gesteld op je rust. Ik ben al weer twee weken ook op woensdag aan het werken en vind dat helemaal niks meer. De man op onderstaand voertuig had ook haast, hij ging zo snel dat ik maar een foto kon maken en daarna was hij al uit het zicht verdwenen. Het zal wel een trike zijn op de foto. Maar verder tast ik in het duister. Wellicht dat er motorrijders zijn die meer info hierover hebben. Als ik een gok zou moeten doen is het een Can-AM Spyder RS.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Lijkt me lastig rijden, wel handig als je drank op hebt, omvallen doe je dan niet.

 2. Je we komen steeds meer in een jachtige en haastige wereld terecht, gelukkig komt de eindstreep in zicht voor je.

 3. Ik hoorde op het nieuws nog dat er ergens een motorrijder was verongelukt, naar bericht. En daar denk ik dan toch wel even aan, ellende voor veel mensen.

  Maar evengoed, binnenkort hier weer motoren op het Marktplein, en de liefhebbers zullen er vast van gaan genieten.

  Werken is wel oke, maar graag niet te veel.

 4. Toch wel cool om te zien! Lekker weekend genieten Sjoerd 🙂

 5. Ja mooi, ik kan er wel van genieten om zulke dingen te zien. Jammer dat de trike-ding zo snel reed. Geniet van het mooie weer.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Dat is wel een heel opvallend ding, maar ik geloof dat ik het toch maar gewoon bij de auto houd.
  Goed weekend, Sjoerd.

 7. Het zou er een kunnen zijn. Haast is niet goed, maar aan de andere kant, je hebt werk!

 8. ik weet niet waar ie op rijd, dat laat ik aan de kenners over.
  Dat hij haast heeft weet ik niet, sommigen willen ook gewoon opvallen, en dan staan ze daarna ergens.
  Ik wens je een ZON-nebloemig weekend 🙂

 9. haastige spoed is zelden goed.

 10. Goede morgen Sjoerd, het ding heeft drie wielen dus zal ook wel een trike zijn, alleen achterstevoren, met 1 wiel achter en 2 voor, dat zie je niet zo vaak.
  Ik wens je een heerlijk weekend toe.

 11. Mooie trike..!
  Rust maar lekker uit dit weekend, dan komt het wel weer goed..!
  Fijn weekend.

 12. wel een heel mooie trike zo te zien en aparte kleur voor een motor zo helemaal wit.

 13. Grappig ding, met de nadelen van een auto (kan niet tussen de file door rijden en heeft een hele parkeerplaats nodig) en de nadelen van een motor (helm, geen dak, dure slijtende onderdelen (banden, ketting, tandwielen). Je ziet ze dus niet zo veel!

Geef een reactie