Ik wordt moe in Gardenia

bVision Photography

Shit hell and disaster, wie woont er nu in een huis waar je niet met een kruiwagen of iets anders achterom kunt komen. Ik dus. Voor alles wat naar de tuin moet, of andersom, moet ik door het huis. En omdat de tuin aan de achterzijde twee meter hoger is als aan de straatzijde het trottoir, moet ik dus ook nog alles een verdieping hoger dragen. U ziet, het hele huis staat nu vol met spullen en dat moet nog allemaal naar de tuin, gewicht, ca 3 ton…
Gelukkig zijn de steigerplanken niet zo zwaar.
En nog wat, vandaag waren we nog even bij die firma waar we niet zonder kunnen. Ik had nog een tegoedbon voor mijn verjaardag, dus dat kwam goed uit. En fijn dat de medewerker, daarom heet die natuurlijk zo, zo vriendelijk was om maar de helft van het gebundelde hout aan te slaan. Maar dat zagen we pas toen we thuis waren. Wel mooi mee genomen of was het nu meegenomen. Het was dat andere dingen duurder waren dan het hout, anders was ons dat wel eerder opgevallen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Ja te weinig aanslaan in een grote winkel beschouw ik altijd (zo vaak komt het nu ook weer niet voor) als een verborgen cadeautje

 2. Pffffffff petje af voor al het sjouwwerk, hoop dat je klaar bent voor de grote hitte van de komende dagen.

 3. Dat is een flinke klus Sjoerd.
  Dat zal je in fases moeten doen, als je zoveel materiaal in een keer gaat verplaatsen kom je adem te kort. Hans

 4. Ja, een voordeel van een hoge tuin is dan weer dat het geen waterplas wordt, alles stroomt weg.

 5. Je hebt er iig een mooie tegelvloer liggen :). Heel veel succes, knap dat jullie alles zelf doen. Straks lekker genieten van de tuin!

 6. Tuinieren wordt zo nog vervelender! Ik kan hier wel gemakkelijk achterom komen, dat kan het tuincentrum zelfs met een vrachtauto, maar nog is het niet mijn hobby!

 7. oh wat erg ik heb medelij met je…………….. maar ook weer een mazzeltje dat is echt leuk.
  heel veel succes ermee, 😉

 8. je zult je niet direct vervelen…

  groeten

 9. Toen je er pas ging wonen en nog jong, sterk, en fit was, was het geen probleem, maar nu 60+ bent……
  Wens je veel plezier, maar troost je, ook ik heb een werk vakantie voor de boeg.

 10. Blij dat ik niet in jouw schoenen sta, want dan kwam het niet voor elkaar, vrees ik.
  Succes verder met de klus. Hopelijk heb je het zware werk geklaard voordat het dit weekend echt warm wordt.

 11. owh daar zie ik dus ook altijd tegenop, dat gesjouw. Dat is misschien wel de reden dat ik niet zo van tuinieren hou.

  Love As Always
  di Mario

 12. Alles moet door je huis? Dat is niet zo prettig, blij dat wij een achterom hebben

 13. Annette Barendregt

  Ik kan ook niet achter om. Hetgeen wel eens tot een hoop gemopper en geklaag van mijn kant leid. Bah, al die modder in mijn woonkamer enzo. Maar gelukkig hoef ik niet 2 meter naar beneden. Het kan dus altijd erger! Wel mazzel dat die kassadame zat te pitten! Kan je weer mooi een paar zakken aarde voor kopen!

 14. Je hebt zelf voor dat huis gekozen natuurlijk. Maar belangrijker.. je hebt een huis. We leven precies in het goede deel van de wereld.

 15. Dat wordt een fijne pinksteren!
  succes ermee hoor en te weinig aanslaan is natuurlijk altijd fijn 🙂

 16. Goede morgen Sjoerd, het is dus nauwelijks meer een vakantie te noemen, je zou in Gardenia in een hangmat moeten liggen en luisteren naar zoemende bijtjes en kwetterende vogels.
  Maar een werkvakantie is wel iets waar je straks mooie resultaten van gaat zien.
  Sterkte met je gesjouw.

 17. Dat is wel sjouwen…!
  Heb je de tuinkabouters niet gevraagd om je te helpen.
  Wel fijn dat je nog vakantie hebt..!

Geef een reactie