Kiekjesdag 5 Roermond

Je komt wel eens van die dingen tegen waarvan je denk hey dat is leuk, maar veel te duur. Als je een foto daarvan maakt heb je het voorwerp digitaal, en als je het als kiekje op je log zet heeft iedereen er wat aan… Mijn collega Frank zou dit niet doen, het is kunst van anderen is zijn motto. Ik ben het daar niet mee eens, want dan hoef je eigenlijk niets meer te fotograferen buiten wat natuurfoto’s. Die zijn ook mooi, maar daar hoef je niet het hele web mee vol te zetten. Deze vond ik zo leuk omdat deze eend is uitgerust als pakeend, en op punt staat te vertrekken naar zijn vakantiebestemming. Zoals al velen niet meer thuis zijn aan het aantal reacties te zien.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Dat is zo een waar kunstwerk!

 2. ooit heb ik in een eend mee mogen rijden. Wat ging dat langzaam zeg.

 3. Een leuke foto, dat is zoiets speciaals dat je graag wilt delen.
  Ik heb nog een passende caravan voor je. Hans

 4. Ik fotografeer ook wel vaak eens iets wat ik heel mooi vind wat ik dan niet zelf hoef te hebben, maar wat ik dan op het scherm nog eens terug kan zien

 5. het is nu vakantietijd hé Sjoerd, een tijd van komen en gaan … en dan is het hier in blogland ook wat stiller.

 6. Ik vind het een prachtig eendje, Sjoerd! En mooi genomen ook. En ja, als je een foto deelt kunnen er meer mensen van genieten. Daarom ben ik ook groot voorstander van kunst op scholen, op straat en bijvoorbeeld in de bibliotheek. Waarom zou je naar een museum moeten om iets moois en/of inspirerends te mogen zien?

 7. Wat een geinig model.
  Hier in Fryslân is vooral aan de regelmatig open staande bruggen goed te merken dat het weer vakantietijd is.

 8. Vakantie? Dat hebben wij altijd 🙂

 9. Ik zie ski’s op het dak…. vraag me nu toch af waar zij heen gaan deze vakantie ?

 10. Maar rijden doet hij waarschijnlijk niet meer. Ik vind het wel een leuke foto. En ik zie dat Frank het goed vind dat je deze foto hier neer zet.

  Love As Always
  di Mario

 11. Je mag zeker andermans kunst wel fotograferen, dat moet iedereen voor zich zelf weten. Alleen moet je m.i. dat dan dusdanig in beeld proberen te brengen dat de foto als het ware weer een eigen “kunstwerk” wordt. En dat laatste is dan weer de kunst. Landschappen zijn het kunstwerk van de natuur.

 12. Mooi die pakeend, leuke foto ook.
  Het is inderdaad een stuk rustiger op de weg hier tenminste wel. Hoewel er nu in het dorp een overvloed aan toeristen rondloopt. Er zijn een stuk meer toeristen dan inwoners momenteel, dat is altijd zo in het seizoen.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 13. Mooi eendje…!!
  Ja, de vakantietijd is echt aangebroken.
  Het wordt overal rustiger.

 14. Ik vind hem prachtig en ja je kan mereken dat de vakanties gaan beginnen het is een stuk rustiger op de weg.

Geef een reactie