Geleerde spanning in Breukelen.

Trafohuisjes bVision.nl

Het wondermooie trafohuisje van deze week staat in Breukelen aan de straat weg bij huisnummer5. en is ingezonden door Margo van Truly Fair. Het huisje staat naast Schoehuijs Tuinhout & Steengoed. Het is beheer bij stedin en is bijzonder mooi afgewerkt.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is jammer dat een onverlaat een poster op de deur heeft geplakt en op deze wijze het huisje weer heeft ontsierd. Doet men zijn best om de huisjes te ontdoen van dit soort zaken en van grafitti beginnen ze gewoon weer opnieuw. Daarom heb ik ook de foto weggelaten waarvoor reclame wordt gemaakt, wat mij betreft mogen ze de kosten van het verwijderen bij die organisatie claimen..

Trafohuisjes bVision.nl

Breukelen is een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Breukelen was tot 1 januari 2011 een zelfstandige gemeente. Het Trafohuisje ligt aan de straatweg, niet ver van Nijenrode Business University.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

 1. Heeft veel weg, als ik naar de locatie kijk, van een buitenhuisje…

 2. Hé, mijn reactie is verdwenen!
  Ik vind het wel vandalisme om over zo’n mooieschildering een poster te plakken. Al zou je er een Rembrandt overheen plakken, ik vind het respectloos naar de kunstenaar.

 3. Dit plakwerk een ‘aanfluiting’ en ‘vandalisme’ noemen gaat mij wel erg ver. Deze 2 tijdelijke posters zijn keurig recht en netjes onder elkaar op de stalen deur geplakt. Ik zie dat erg vaak en vermoed zelfs dat dat toegstaan is. Deze zijn van het Holland festival en nog een andere serieuze organisatie, dus niet een of ander locaal bandje dat in een obscuur buurthuis optreedt. Aan de posters is daarbij veel aandacht besteed.

 4. grafiti vindt ik persoonlijk mooier als deze posters

 5. Hij is echt mooi dit trafohuisje en gelukkig ga je steeds meer beschilderde huisjes zien.

 6. dat is wel een heel mooie met die gezichten

 7. De beschildering is prachtig!
  Het plakwerk is een aanfluiting.
  Het achterhalen van de instelling moet een kleine moeite zijn.
  Het verhalen van de kosten dan ook.

  Vriendelijke groet,

 8. Oh wat mooi gedaan. Zo ik ben weer helemaal bij. De porsche gezien en gelezen dat je vrijdag nogal onder de indruk was, als zovelen van ons.

 9. Mooi dat huisje inderdaad zijn die posters bijna vandalisme te noemen.
  Ik wens je nog een fijne zondag verder.

 10. heel mooi geschilderd. Zo mogen ze wel meer van me !

 11. Annette Barendregt

  Hartsteikke mooi. Ik vind “naturel” ook wel wat hebben, maar zo voegen ze echt wat toe. En die schilder heeft een mooi podium en een extra zakcentje. Dat zouden ze vaker moeten doen.

 12. Op Streetview staat de voorkant zonder evenementsposters http://goo.gl/maps/S2jUM
  Bij Stedin staat op de website dat ze dit soort kunsstprojecten ondersteunen, maar over dit huisje of de kunstenaar kan ik helaas niets vinden.

 13. Prachtig kunstwerkje zo!

 14. Op zo’n mooi bewerkt huisje, passen geen reclame posters.
  Enkel de schilderingen zijn mooi genoeg.
  Mooie zondag Sjoerd.

 15. De graffiti is zeker erg mooi gedaan, de posters horen daar dus niet bij. Hans

Geef een reactie