Geinig

Sinds ik weer aan het programmeren ben spaar ik tekeningen. Tekeningen van mannetjes die wat te vertellen hebben, van 3D-mannetjes zelfs. En ook nog themagericht. Als je ergens een inleiding voor maakt moet je een mannetje hebben wat die inleiding geeft, of een mannetje wat wat verteld, en het moeten uiteraard dezelfde mannetjes zijn. Op de foto staat een beetje wat ik bedoel. En ik moet zeggen het is een beetje verslavend om te doen.
Maar omdat illustreren op deze wijze leuk is, gaat het programmeren ook een stuk beter…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. Grappige mannetjes, maar ze zien wel een beetje bleek.

 2. Het geeft wel meer cachet aan je werk. Hans

 3. Die mannetjes ken ik niet maar ze lijken me wel leuk.

 4. Geweldig!

  Een van mijn coaches heeft het ook steeds over plaatjes bij mijn blog.

  Heb jij deze mannetjes zelf gemaakt?
  Of heb je ze van het internet geplukt?
  Ben jij vrij om die mannetjes te gebruiken of te delen?

  Vragende groet,

  • Vrij van rechten zijn ze waarschijnlijk niet. Maar meestal als je vraagt of je ze mag gebruiken voor je persoonlijke blog heeft men daar geen bezwaar mee.

 5. En ik maar denken dat er ook 3d vrouwtjes waren……………….

 6. ik heb die mannetjes ook al gebruikt (op mijn blog),
  ik vindt ze er goed uitzien 😉

 7. Toch weer heel andere mannetjes dan die in Suxy.. alhoewel, misschien hebben ze wel model gestaan 😉

 8. Leuk die mannetjes zo iets mag een beetje verslavend zijn

 9. Goede morgen Sjoerd, maak je die mannetjes zelf met 3D ? Ik heb er wel eens zo eentje gebruikt die ik op het www had gevonden Maar ik zou niet weten hoe ik ze zelf zou moeten ‘tekenen’. Maar het is inderdaad een heel leuke illustratie lijkt me, beter dan alleen saaie teksten.
  Ik wens je een fijn weekend toe, om te beginnen een fijne zaterdag.

Geef een reactie