Nee, nee

bVision Photography

Nee, dit zijn niet de foto’s van mijn tuin, maar deze fel gekleurde beesten staan wel bij iemand in de wei. En die iemand verkoopt o.a. deze beesten. Ik heb voor de liefhebber onder het logo van Bloemenhuis ‘t Kwekerieke geplaatst. Het bevind zich in Linne, een durpke onder Roermond. Ik kon het niet nalaten om daar eindelijk eens even te stoppen en een paar foto’s te maken. En ach, iedereen die daar langs rijdt kan daar niet omheen… die kijkt even zijn ogen uit. Het deed me een beetje aan mondriaan denken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Mooie gekleurde schapen. en ik spaar schapen, maar deze zijn wat te groot, die passen niet in de vitrinekast

 2. het valt inderdaad op, je kunt er moeilijk naast kijken

 3. Kleurrijke bedoening, geeft een extra kleurige dimensie aan de tuin als de bloemen zijn uitgebloeid.

 4. Een ding is zeker, ze geven wel kleur in de tuin, en ook wel een glimlach.
  Meer een slechtweer versiering. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 5. Grappig. Ik zou wel zo’n schaap willen, wel een witte dan!

 6. Wat lollig om te zien. Goed dat je even een kiekje heb gemaakt. Erg bijzonder.
  Fijne week!

 7. Hai Sjoerd,

  wat een vrolijke foto’s van vrolijke kleurtjes…
  Ik snap wel, dat die schaapjes goed verkocht worden!!

  groetjes!

 8. Annette Barendregt

  Ik vind gewone mooier. Misschien ben ik er niet hip genoeg voor. Tja, de leeftijd, hé? 🙂

 9. Ik vind ze wel vrolijk, bij mogen er wel een paar hoor 🙂
  Die blauwe poedel van een tijdje geleden komt vast ook daar vandaan.

 10. ze zien er mooi uit dat zeker maar niet in mijn tuin…………
  😉

 11. die witte schaapjes gaat nog, maar die gekleurde vindt ik maar niets, als ik dan toch iets gekleurd wil neem ik zeker geen dier

 12. Goede morgen Sjoerd, ach beessies in de tuin, weer iets waar je om heen zou moeten met de maaier. Of zouden ze die dieren ook als maaier kunnen produceren? Zo’n varken lijkt me dan wel wat, een kudde kleurrijke schaapjes is dan wel teveel van het goede.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 13. Ik vind ze prachtig, alleen inderdaad niet in mijn eigen tuin of liever gezegd op het balkon.

 14. Kleurig zijn ze wel, die schapen. De kinderen vonden die vroeger erg leuk, om op te zitten. Tegenwoordig willen ze dat niet meer weten….

Geef een reactie