Boem is ho ho ho…
Boem is ho ho ho…

Boem is ho ho ho…

Je hebt van die dagen, gisteren waren we in de ochtend druk bezig geweest in de tuin en in de namiddag waren we even weggeweest naar Elsloo en op de terugweg nam ik een binnendoor weg van Waterval Naar Schimmert. Ik draai bij Schimmert de weg op en degene achter mij, reed met volle vaart achter mij aan en keek naar een fietser welke aan de andere kant de weg op draaide. Gevolg was dat hij niet zag dat ik toch duidelijk vaart had geminderd en hij knalde dus van achten op mijn mooie Golfje. Nu kan die wel een stootje hebben en de schade valt wel mee, maar toch, al dat gedoe erom heen. Naar de garage, de verzekering en ga zo maar door. Toch jammer hij is nu niet showroom nieuw meer.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. hai Sjoerd,

    zo is het maar net: een ongelukje kan uit een heel klein hoekje komen.
    Helaas maakte Henry een smak met zijn fiets en brak zijn sleutelbeen.
    Zielig, he!!
    Groet van Marlou

    (Ik had per ongeluk het blogje geplaatst… maar ik hou tóch nog even pauze!)

  2. Dat is altijd erg vervelend, j wilt je auto toch schade vrij houden.
    En dan het gedoe erom heen, kost je toch weer tijd en geld, gelukkig zijn de schade herstel bedrijven wel kundig. Hans

  3. Dat is inderdaad balen, Sjoerd, al was het maar vanwege de drukte die je ervan hebt. Voor de auto is dit – hoe vervelend dan ook – misschien wel beter dan een eerste onschuldige kras, want deze schade zal vast kundig worden hersteld, en dat is bij zo’n eerste kras nog maar zeer de vraag …

  4. Zolang maar niemand gewond is geraakt, dan is het nog veel minder! Van reparaties wordt jouw auto ook niet beter, maar gelukkig lijkt er geen discussie te zijn over de schuldvraag, want als je iemand van achteren aanrijdt ben je altijd fout.

  5. Pech. Het is wat gedoe maar zelf ben je ongedeerd en als de auto gerepareerd is vergeet je het snel. Alleen door dit verhaal denk ik weer even aan dat wilde zwijn op onze fonkelnieuwe auto. Je ziet er niets meer van.

  6. Goede morgen Sjoerd, de klap is altijd het ergste, meestal valt de schade wel mee in zo’n geval. Maar het is een hoop gedoe en zonde van je mooie nieuwe autootje, want zoals je al zegt, al kunnen ze het mooi herstellen, hij is niet meer van showroomkwaliteit.
    Heb je er zelf toch geen whiplash of iets dergelijks aan overgehouden?
    Toch een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.