Boer

Boer zoekt vrouw (TV serie KRO)
Wat de boer niet kent dat vreet die niet (TV serie 24 kitchen)
Leef het boerenleven (Appie’s boerderijtje)

De boer heeft het wel gedaan in Nederland en Appie denkt daar in mee te spelen met zijn boerderijfiguurtjes. Letterlijk en figuurlijk kregen we vandaag o.a. dit paard, net niet in de bek geschoven. Als we geweten hadden wat het was hadden we het niet eens aangepakt. Maar wat de doelgroep is ontgaat me ten ene male. Voor kleine kinderen is het helemaal niks al die losse stukjes karton, er mee spelen kan ook niet. De zooi valt dan spontaan uit elkaar. Dan maar gewoon ergens neerzetten om later weg te gooien of…

Ik begin stilaan het vermoeden te krijgen dat het voor de jong bejaarden is. Kan opa nog lekker even knutselen om de kleinkinderen te laten zien dat hij ze echt nog wel allemaal in elkaar krijgt…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Ha ha, ik dacht ook al, hier slaan ze de plank helemaal mis.

 2. ja, wat ze niet allemaal verzinnen he!

 3. Zoon en wij lezen de Donald Duck daar zat een hond bij, ziet er niet uit dat beest.
  De rest hoeven we ook niet en voor kinderen lijken die kleine stukje ook niet echt ongevaarlijk. Hans

 4. Boer zoekt gratis hoer, en daar geven we geld aan uit in dit land. Niet mijn ding.

 5. Annette Barendregt

  Ik hoor dat iedereen het weigert bij de kassa. Genoeg zooi in huis en dit ziet er inderdaad niet echt stabiel en stevig uit. Raar ook, die platte dingen. Geef dan kleine echte diertjes. Als er hamstertjes in een zakje kunnen past er ook wel een kip in.

 6. Ik houd meer van boerin zoekt fiets zodat er gratis publiciteit voor mijn werk komt.

 7. Ik denk dat we deze actie ook overslaan, ik ben meer van ‘fotograaf zoekt trein’ .

 8. Aafje kwam gisteravond ook al met zoiets thuis. Kk heb het nog niet bekeken. Ik ben benieuwd of de jongste kleinzoon er iets mee wil en/of kan …

 9. Ik heb ze hier nog in de verpakking, wist niet wat er in zat, maar meestal zijn er wel buurkinderen die dat spul willen hebben. Dit lijkt me meer iets voor meisjes, die houden van knutselen en verhaaltjes verzinnen, dat kan met van alles dus vast ook hiermee. Ik zal de buurmeiden eens vragen.

 10. Jij bent goed op de hoogte van het boerengebeuren….
  Wat Appie al niet doet om de klandizie binnen te houden.

 11. Ik kom bijna nooit meer bij Appie en zo zijn er velen met mij denk ik.

 12. Haha, ik vind ze wel grappig, hier zien de kinderen er wel lol in. Gewoon ouderwets ff puzzelen en hop een leuk poppetje. Stevig is het zeker niet, en de papierbak is al in afwachting, maar tot die tijd,, ach helpen we de boer.. of Appie 🙂

 13. Ha die Sjoerd!

  Nu ik weet wat het is flikker ik het meteen in de papierbak.
  Ik hoef die rommel niet en mijn kleinkinderen al helemááál niet!!

  Dag! bedankt voor de tip!!

  groet van Marlou

  .

 14. Rare beessies zijn het dus. Toch stonden gister al kinderen buiten de Appie te wachten, om te vragen of je er had gekregen. Ik had er geen, maar zo te zien zijn ze nog oerlelijk ook.
  Sjoerd ik wens je een fijne donderdag toe.

 15. Bedankt voor de tip. Nou weet ik wat ik gewoon kan weigeren mocht ik er toevallig in de buurt ben en ik krijg wat aangeboden.

  Love As Always
  Di Mario

 16. ik zou het al niet verzamelen, eigenlijk is het allemaal maar grote prul, maar op m’n werk zijn ze altijd blij met die spulletjes voor hun kinderen, al betwijfel ik of ze met dit ook blij zouden zijn

 17. Appie beleeft zware tijden, en gaat dan rare dingen doen.

 18. denk niet dat Nederland massaal de boer op gaat 🙂

Geef een reactie