In hogere sferen
In hogere sferen

In hogere sferen

Day Of MonthDe titel zegt het al een beetje, we naderen stilaan weer wat nieuwe feestdagen, Sinterklaas gaat aan ons voorbij, maar een van de kerstdagen brengen we meestal door met het complete gezin. Een hapje, een drankje en een cadeau horen daarbij. De kinderen zijn beiden ruim volwassen, maar die cadeaus moeten er blijven. Dat heet dan voor ons, of meer voor mijn vrouw, alle ballen verzamelen. We raken ook zelf in hogere sferen. De serre een beetje opgeleukt, de vitrinekast is weer ingericht met het kerstdorp, en verder gezellig wat kaarsen aan… Nog een weekje en dan heb ik even vakantie, tussen kerst en nieuwjaar moet ik dan weer werken, en waarschijnlijk op 2 januari ook, maar dat is geen probleem. Volgend jaar is weer iemand anders de sigaar. Alleen jammer dat mijn vrouw wel al die dagen thuis is. Ik moet wel deze week nog even een project afronden op het werk, maar dat gaat lukken, al kost dat mijn vrije woensdag.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. (Als dit comment 2 x verschijnt.. ik kreeg net een error :))
    De winterversiering is er hier op de kerstboom na bijingeschoten, jammer, want ik hou er altijd veel van. Misschien toch even zoeken naar een vrij uurtje 🙂 Jammer voor jullie dat de vrije dagen dit jaar niet synchroon lopen, maar inderdaad, zo gaat het :-}

  2. Frank-103

    Ik ben 2 weken vrij, ons kantoor is zelfs een aantal dagen gesloten (feestdagen maar ook 2 januari). De kinderen zijn ook vrij dus het worden 2 gezellige weekjes.

  3. Soms ben je zo druk met je vrije dagen dat het je zoveel werk kost dat je te moe bent tijdens die vrije dagen. Gelukkig kunnen wij tussen kerst en oud en nieuw bijna niet bestellen, dus ik kan gerust vrij nemen. Behalve weer op oudjaarsdag. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

    Love As alwyas
    Di Mario

  4. Goede morgen Sjoerd, ook bij ons kwamen de kinderen één van de kerstdagen. Dit jaar hebben ze gesplitst, zodat ik niet één kerstdag alleen tegen de muur aan hoef te kijken. Dus de eerste dag komen mijn dochter en haar gezin en de tweede kerstdag komen mijn zoon en zijn vriendin.
    Vandaag ga ik weer zwemmen, ik wens jou een fijne maandag toe, nog even werken en dan heb je gelukkig ook even vrij om te ontspannen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.