Ik wil met jouw wel dansen maar…

Day Of MonthAls je een jaartje ouder wordt loopt langzaam de fijne motoriek wat terug en komen er zo links en rechts wat gebreken aan het loopwerk. De radertjes lopen niet geheel soepel meer en er komen wat slijtplekken tevoorschijn. Tevens krijg je er geheel voor niets af en toe wat ogen bij. Omdat ik daar niet echt op zit te wachten en mijn vrouw daar ook last van had zijn we gezamenlijk maar eens op bezoek geweest bij een pedicure. Hamer, beitel en vijl waren er voor nodig als ik af en toe de plaatjes zie over pedicures, maar het bleek mee te vallen. Mijn loopwerk is weer helemaal bijgewerkt, zonder noemenswaardige schade en ik kan er weer even tegen. Voor de zekerheid hebben we nog maar eens een herhalingsafspraak gemaakt. Je weet nooit met al die rare vogels tegenwoordig…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Als het loopwerk niet in orde is, wil het lichtvoetig dansen al helemaal niet. Zelf ga ik elke 7 weken naar de pedicure en dat is echt wel nodig met mijn voeten. Bijna nooit meer last van extra ogen, behalve? juist ja NU. en de afspraak is pas over een week.

 2. Voeten in orde, lichaam in orde.. dat schijnt echt zo te zijn. En nu kun je fijn dansen! 🙂

 3. Steeds meer ouderen, steeds meer kwaaltjes, en er is steeds meer en beter iets tegen te doen!
  En dat gemak hebben we, en nodig ook.

 4. Schijnt dat als je ouder wordt zo’n pedicure wonderen kan doen voor je vermoeide voeten, best een goed plan dus. Schitterende afbeelding overigens 🙂

 5. Ja, ouder worden met de nodige gebreken gaat vanzelf.
  Na een bezoek aan de pedicure loop je toch wel aanmerkelijk voelbaar beter.
  Kom er altijd met plezier vandaan. Hans

 6. Annette Barendregt

  Sjoerd! Dit lijkt wel een beauty blog! Niet afglijden, hoor. Je bent een STOERE MAN. Met een stoere baan, een stoere auto, een stoere hobby, een stoere tuin etc. Dus die pedicureverhaaltjes………….laat maar! Mannen moeten mannen blijven!

 7. Voeten zijn een beetje het ondergeschoven kindje, terwijl je heel de dag met ze in de weer bent. Een goeie actie van jullie dus!

 8. gelukkig kunnen we tegenwoordig de ongemakken wat draaglijker maken.

 9. Eksterogen kunnen taaie rakkers zijn, hopelijk komen ze niet terug 😉

 10. ooit 1 keer laten doen maar ik begin er niet meer aan………. kriebelt.

 11. Dus moest ik je nu tegenkomen dan kun je wel dansen met mij

 12. Ook ik ga binnenkort voor de bijl…eh…het nagelknippertje van de pedicure. En heb jij dat ook, dat hoe ouder je wordt, hoe kleiner letters lijken te worden?

 13. Zo wie zo goed als ze eens in de zoveel tijd eens naar je lichaam kijken. Maar kriebelt het niet als ze aan je voeten zitten.

  Love As alyas
  Di Mario

 14. Ik vind het wel lekker om mijn pootjes zo af en toe bij de Pedicure te laten verzorgen. Lekker relaxt in de stoel een gesprek en een kopje koffie er bij, en dan zit ik daar prinsheerlijk verwend te worden.

 15. De Twist en Rock & Roll zit er al lange niet meer in, en een stel nieuwe hoefijzers doen het bij mij ook niet meer.
  Ik mag morgen weer voor de APK voor het motortje…. vol verwachting in de hoop van dat het klopt …..

 16. Aangezien mijn eega in haar jongere jaren pedicure was, heb ik het makkelijk wat dat betreft, ik hoef de deur niet eens uit voor een aangename behandeling.

 17. Goed passende schoenen en je krijgt er nooit last van.

 18. goed zorgen voor jezelf is een prima basis

 19. Goedemorgen Sjoerd!
  Ja, die pedicure!
  Inmiddels ben ik er een keer geweest en ik vond het heerlijk!
  Alsof mijn mam mijn nageltjes knipte…

  En dat hang- en sluitwerk van ons, oftewel ons bewegingsapparaat…
  ik weet niet hoe ik het moet “smeren” en “oliën”…
  Je gaat je zo oud voelen ineens.

  Maar ik wil graag een keertje met je dansen.
  Hahahaaa!!!

  groetjes, Marlou

 20. Goede morgen Sjoerd, misschien eens een idee om daarheen te gaan, op het ogenblik loop ik nog aardig goed, maar je weet nooit wanneer je onderdanen het moeilijk gaan krijgen.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 21. Gemak dient de mens, sommige dingen kun je heel goed door een ander laten doen…!
  Mooie dag vandaag Sjoerd.

 22. ik zelf heb een setje pedi-setje gekocht en doe mijn nagels maar zelf,
  maar dat dansen, daar zit wat in, vroeger als ik wegging bleef ik dansen, nu moet ik dat niet meer riskeren

 23. Ik dacht vroeger altijd waanzin een pedicure maar soms toch wel erg handig. KOm er ondertussen al heel wat jaartjes eens in de zoveel weken.
  Off topic, klopt is alleen maar zien en gezien worden en dolgraag op de foto en ik lach me dood 🙂

Geef een reactie