sakkerdjie zeg

Day Of MonthVrijdag de dertiende begon al weer goed. Een pechdag pur sang, niet dat ik bijgelovig ben, maar je zou het bijna worden. Ik stond net op het punt om naar huis te gaan tegen vijf uur, toen het helemaal fout ging op het werk. Een van onze bedrijfskritische servers stortte spontaan af. Over en out. Na het rebooten ook niet meer aan de gang te krijgen. Eerst maar even mijn vrouw gebeld met het idee ga maar met de bus naar huis, en daarna even lekker aan de slag. Puzzelen deed ik toch al graag, alleen niet op vrijdag de dertiende na mijn eigenlijke werktijd. Maar goed, eind goed en de rest maar even afwachten zullen we maar zeggen… Vandaar geen auto of ander uitgewerkte log vandaag… Mijn zin daarin was even over, net zoals de tijd daarvoor.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Terwijl ik dit lees besef ik mij pas dat het vrijdag de dertiende was, gelukkig niets van gemerkt.

 2. Dat zijn geen grappen. En eigenlijk was het dus al weekend.

 3. ik ben niet bijgelovig mbt vrijdag de 13e, maar ik loop niet onder ladders door en servers water geven lijkt mij ook nooit verstandig! Maar het was wel opgelost?

 4. Dat is niet zo goed … Voor mij was het een doodgewone vrijdag de 13de

 5. Annette Barendregt

  Knap gedaan weer, hoor! Wat zouden ze zonder jou moeten doen daar!

 6. De laatste 10 minuten voor einde werktijd…. klanten beginnen te bellen, de computers lopen vast, enz.
  Altijd in die laatste minuten moet er snel ff nog wat geregeld worden.
  Daarvoor hoeft het geen vrijdag de 13de te zijn.
  Maar in elk geval, fijn weekend.

 7. Op zich kan het geen kwaad dat een server er eens even de brui aan geeft, want dan kun jij je waarde weer even bewijzen aan de baas, maar dat dat nou uitgerekend aan het eind van de vrijdagmiddag moet, dat is dan weer minder.
  Hoe dan ook, een goed weekend gewenst!

 8. Je had even wat anders aan je hoofd! De rest van het jaar wordt het op vrijdagen niet meer de dertiende, dus wees gerust…
  Fijn weekend!

 9. het had ook vrijdag de 11de kunnen gebeuren, bijgeloof gaat er soms over. gewoon pech had je.
  Hopelijk is het vandaag je lucky day

 10. ja, zoiets komt altijd ongelegen.
  En het kan natuurlijk altijd erger.

 11. Goh, helemaal over het hoofd gezien gister, maar ook geen pech gehad. Knap lullig om zo je vrijdag af te sluiten. Het zou verboden moeten worden.

 12. Ai. Altijd vervelend wanneer computers/apparatuur niet meewerken. Kan je net zo goed naar huis gaan. Alleen, in jouw geval dus niet. Hopelijk maandag beter.

 13. Dat soort vrijdagen kun je dus beter thuis uitzitten. Alhoewel omdat ik weet om welke server het gaat wordt dit weekend iets minder relaxt.

 14. Ik geloof niet in ongeluk op vrijdag de 13e, dus had elke dag kunnen zijn

 15. Owh dat is echt minder. Ik heb altijd dat als ik me heb ingesteld dat ik naar huis kan, dan ik liever niet meer blijf. Maar gelukkig is het weekend. Kun je weer wat afleiding zoeken.

  Love As always
  Di Mario

 16. Goede morgen Sjoerd, dat was dus een echte vrijdag de dertiende voor je, nu maar hopen dat het weekend alles voor je vergoeden zal door mooi weer en leuke vrije tijd om te genieten.

 17. Dat is pech en zeker op vrijdag namiddag.
  Hopelijk heb je het toch weer in orde kunnen krijgen.
  En nu lekker zaterdag vieren…!

Geef een reactie