Hendig toch – door Frank

Waar ik vroeger met een kladblokje rondliep, maak ik tegenwoordig fervent gebruik van mijn Smartphone. Alles wat ik even moet onthouden, daar wordt een fotootje van gemaakt. Iets wat ik niet goed kan zien, daar wordt een fotootje van gemaakt, zoals vorige week de achterkant van mijn PC die in de kast (in de serre) staat, zo kan ik alle kabels zien. Even de aansluitingen van mijn verwarmingsketel bekijken, ik kon er niet goed bij, even een fotootje en ook dit was geen probleem meer. Verder vergeet ik mijn eigen kenteken, dus heb ik ook steeds een foto van de achterkant van mijn auto bij de hand. Laatste wat ik nog niet gedaan heb, is een foto van mijn koelkast maken voor ik boodschappen ga doen, maar dat is wellicht ook een idee!

hendig

16 Comments

 1. De tijd gaat snel ik weet nog een aantal jaren gelden dat er een monteur bij ons op de zaak kwam die een fotootje maakte van en storing. Ik dacht toen nog wat handig zeg, nu weten we niet beter.

 2. Ik heb nog altijd een doodgewone gsm dus wat ik niet mag vergeten wordt gewoon nog opgeschreven

 3. Ik vind dat het toch hele interessante plaatjes oplevert!
  Ja, moderne tijden, en dat wordt alleen maar meer.

 4. Dat doe ik vaak als ik in Israel naar de supermarkt moet. Soms zijn er zoveel soorten die op elkaar lijken, maar toch net anders zijn.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Heel erg smart, dat moet gezegd 🙂

 6. Ja, als ik de auto ergens parkeer maak ik een foto van het straatnaambord of van de ingang van de parkeergarage, vooral handig in het buitenland. Als iemand iets verliest op de grond, foto maken van de vloer en je ziet het direct liggen (maar ook stof etc). Maar een foto maken van koelkast en voorraadkast vind ik een goede tip, die ga ik onthouden!

 7. Klinkt als een zeer nuttige 1 april-grap. Eentje waar je zelf de voordelen van hebt. Dát is pas een grap 🙂

 8. Een plaatje zegt vaak veel meer dan een krabbel.
  Alleen al een wachtwoord op een router. Hans

 9. Ha die Frank…

  ik wéét het niet…..
  Dit artikeltje staat wél bij 1 april.
  En jou intussen een piepklein beetje kennende….

  haha!
  Groet van Marlou

  .

 10. Dat van het kenteken is slim, vergeet ook altijd de mijne.
  Wel oppassen als je een foto van je vrouw gaat maken om haar niet te vergeten … 😉

 11. Ik doe dat vooral als ik in bouwmarkten wat prijzen wil vergelijken.

 12. ja, dat digitale kladblok is handig he

 13. Haha, ja ik doe dat ook, werkt perfect! 🙂

 14. het is inderdaad handig, vroeger moest je alles overschrijven op optekenen, en nu neem je gewoon een foto, ik doe dat vooral met grapjes en recepten, handig is het

 15. Goede morgen Frank, misschien wel handig zo’n koelkast/voorraadkast foto, maar ik ben zo iemand die dan zijn telefoontje thuis laat liggen .
  Fijne woensdag gewenst.

Geef een reactie