Nog twee te gaan

Day Of MonthJa, u leest het goed, nog twee te gaan, dagen weliswaar, tot aan mijn vakantie. Niet dat we wat spectaculairs gaan doen. Behoudens wat mooie dagtochten die ik in gedachten heb zal het niet zo bijzonder worden. Ook op mijn log wordt het wat stiller, misschien dat er alleen wat foto’s met korte teksten op komen, ik garandeer niks, de tijd zal het leren. Maar eerst nog even wat zaken op een rij zetten voor ik kan gaan. Ik moet de zaak natuurlijk wel beheersbaar achterlaten. Ik heb er niets aan als Frank na een dag al aan de telefoon hangt met zaken die ik niet geregeld heb. Aan de andere kant zijn het maar drie weken. Onderstaande foto heb ik afgelopen week ergens gemaakt. Een aan de onderzijde half vergane poort met een naar mijn idee duur kunstwerkje erop. Ik zou eerst de poort hebben vervangen….

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Sjoerd, fijne vakantie. Jij krijgt je tijd vast wel op een aangename wijze om. Ik ben benieuwd naar je verhalen.

 2. Mijn gedachten was dezelfde: ik zou eerst de poort hebben vervangen. Wel een mooie blauwe kleur!
  Je weet het: eerst de P van plicht en daarna de P van pret 😉 En als je al je zaakjes geregeld hebt, kun je alles veel makkelijker achter je laten.
  Ik spreek je nog!

 3. Ik wens je alvast een hele fijne vakantie toe!

 4. Het is toch vakantie waar je de tijd zelf in kunt vullen.
  Je werk zo achterlaten geeft jezelf ook rust, ander vlieg ook nog tegen een boom. Hans

 5. Hier geen vakantie in zicht maar dat is niet erg. Donderdag moet ik sowieso niet werken.
  En over die poort kan ik je alleen maar gelijk geven.

 6. Fijne vakantie en veel plezier daar! Nummermelder gebruiken op de mobiel en niet opnemen als mijn naamgenoot belt, dat werkt doorgaans best goed!

 7. Maar 3 weken zeg je ik,kan hoogstens twee weken verlof ineens nemen na elkaar de twee vorige jaren heb ik het zelffs opgenomen in telkens periodes vzn maar 1 week maar dat was een bewuste keuze van mij

 8. Annette Barendregt

  Als je niks gezegd had, had ik niet gezien dat die poort een beetje gammel aan de onderkant was. Want dat kunstwerk trekt toch wel de aandacht. Ik vind het een leuk geheel! Nee, dat is te voorzichtig gezegd……ik vind het GAAF! 😉

  Geniet maar lekker van je rust. Het wordt prachtig weer!

 9. Vakantie hoeft niet per se weg of spectaculair te zijn, gewoon lekker even geen werk en de dag de dag laten zijn, zonder agenda en verplichtingen, dat is vakantie in pure essentie

 10. Ik tel er nog vier maandjes bij voordat ik vakantie heb ….. heb wel binnenkort even een een breakie tussendoor…..

 11. Ik vind de poort zo wel bij het kunstwerk passen.
  Fijne vakantie alvast!

 12. En volgens mij krijg je volgende week wat het weer aangaat redelijk mooie dagen.

 13. Hahahah, jij als klusser puur sang, valt die deur natuurlijk meteen weer op. En je hebt gelijk, het ziet er een beetje vreemd uit.

  Love As alwyas
  Di Mario

 14. Goede morgen Sjoerd, een fijn vooruitzicht joh , even drie weken vakantie vieren. Leuke foto, als je af en toe zoiets neerzet, zijn je volgers al lang tevreden denk ik.
  Voor vandaag maak alles af zodat Frank je niet hoeft te bellen tijdens je verlof.
  Fijne donderdag gewenst.

 15. heerlijk, bijna verlof, ik moet nog wachten tot juli….
  maar ik ben even thuis geweest wegens ziekte, maandag begin ik weer te werken.
  De heks hangt daar niet echt goed, de deur is wel goed vindt ik 😉

 16. Succes met de laatste loodjes voor je vakantie.
  En dan maar lekker beginnen met vakantie vieren… !!

 17. Wat een heerlijk idee nog maar twee dagen te gaan tot je vakantie. Ik hoop dat het de komende drie weken mooi weer wordt. Wel vroeg hoor deze vakantie of heb je nog iets over voor later in het jaar.

Geef een reactie