Restauratie Object

click to see the pictures big

bVision & Photography

De foto’s van dit restauratieobject zijn genomen door Micheline, beter bekend als Merel. Ze schrijft op haar blog, Ogen in de schaduw hele mooie gedichten. Ofwel gedichten van Micheline Cuypers geweven met de emotie die haar overvalt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ze schrijft:
Dag Sjoerd
Dit zag ik dinsdag tijdens een wandeling in Waltwilder en ik moest onmiddellijk aan jou denken. Kijk maar of je er iets mee kunt doen
Groetjes Micheline
(Waltwilder is een deelgemeente van Bilzen gelegen langs de N2 tussen Bilzen (België) en Maastricht)

click to see the pictures big

bVision & Photography

Uiteraard maak ik plaats voor iemand die zich de moeite getroost om deze foto’s voor mij te maken. Duidelijk is in ieder geval dat er iemand druk aan het werk is om deze klassieke Volkswagen Kever weer rijklaar te maken. Er is nog veel werk aan, maar uit sommige zaken kan ik opmaken dat men er druk mee bezig is en dat dit niet een aan de kant gezet wrak is. Overigens mag je zo’n auto hier in Nederland niet zo aan de kant zetten zonder dat je een boete riskeert.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Geweldig! Zowel de foto’s als de auto (-:
  Iemand die echt zijn ziel en zaligheid steekt in het restaureren van een kever verdient alle lof.

 2. Het stond voor een huis en op het moment was er niemand die ermee bezig was. Of het er al lang stond weet ik niet, was heel toevallig dat ik er langskwam.
  Onze auto was voor onderhoud in de garage en in plaats daar te wachten maakte ik een kleine wandeling want het was zo mooi buiten

 3. Dit is er eentje voor de echte hobbyist… 😉

 4. De eigenmaar heeft iets om op te knappen, want weg laten rotten is zonde.

 5. Daar komt zo te zien weinig van terecht, de kever gaat zo hard hollend achteruit. Hans

 6. Er is nog heel wat werk aan die kever vooraleer hij terug rijvaardig is.

 7. En nu af en toe even terug om te kijken hoe de restaurateur vordert

 8. Het lijkt mij aan de ene kant zo gaaf als je dit weer zelf op kunt knappen, dat is nu iets een creativiteit waar ik mij niet aan waag, wel keek ik vroeger altijd graag naar mijn ooms of mijn opa als zij met de auto’s aan de slag gingen, ja de gewone dan hoor, toen zelf doen nog mogelijk was 😉

  X

 9. Daar gaan nog heel wat uurtjes in zitten, maar ik denk wel dat het een pareltje gaat worden.

  Love As Alwyas
  Di Mario

 10. Een echte kever, kan nog wel wat onderhoud gebruiken, maar dat komt vast goed…!
  Hou het koel vandaag…!

 11. Onverwoestbaar die wagentjes, ik ben er nog altijd weg van 🙂
  Ik ga zo mijn gras weer sproeien, iedere ochtend en avond vaste prik.
  ps heb je mijn vw’s ook ontvangen?

 12. een kever; wie heeft daar nog nooit ingezeten, het is één van de bekendste old timers.
  Eén @->- voor jou

Geef een reactie