Nieuwbouw spanning in Hoorn

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Bertie van Bertiebo stuurde me de bijgaande foto van een reeds lang geleden beloofd huisje bij haar in de buurt, het is inmiddels ook al de derde week op rij hier dat ze hier een trafohuisje laat zien, volgende week nog een bijzondere en dan komen er weer andere huisjes aan de beurt, ik heb er nog voldoende liggen voorlopig. we laten eerst Bertie aan het woord.
<Bertie schrijft>Goeiemorgen, Sjoerd.
Dit is dan het huisje vlak bij mijn huis. Het huisje dat ik in al die jaren dat ik hier woon nog nooit bewust had gezien. En toen het er eindelijk van kwam dat ik het op de foto ging zetten, kon ik het eerst niet eens vinden. Het adres is Boogschutter. Dat staat er ook op. Ik vind het wel leuk dat de bewoner van het huis erachter zijn poortdeur er gewoon aan vast heeft gemaakt. En ik vind het een aparte deur.</Bertie schrijft>
Hoorn is een mooie oude havenstad waar je het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie overal tegenkomt, het ligt aan de voormalige Zuiderzee, tegenwoordig het Markermeer. Uiteraard is ook hoorn met zijn tijd meegegaan en heeft vele niewbouw-wijken, zoals de Grote Waal waar dit trafohuisje staat.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

13 Comments

 1. ja, keurig huisje in een keurige plaats! Er zijn meerdere Hoorns, maar door de uitleg is uit te vinden welke dit betreft.

 2. echt een trafohuisje voor de wijk, geeft ook een prima privé parkeerplek. Hans

 3. En weer een gevonden, dat is toch mooi zo. Hoorn ben ik zelf nog nooit geweest, misschien maar eens doen.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Dit is een mooi trafohuisje. Hier staan alleen maar vierkante dozen. Ik heb er geen ander woord voor. Beslist geen aanwinst voor je blog.
  Hoorn is een leuk stadje. Ik ben er op de fiets naartoe geweest.
  Fijne zondag nog!

 5. Mooi strak huisje met een opvallende deur.

 6. Netjes en in elk geval beter dan die lelijke vierkante kunststof, of wat het dan ook is, gevallen

 7. Het is niet echt opvallend, dat trafohuisje.

 8. Ja, de nieuwbouw, ik zie liever de aparte oud bouw 😉 hahaha

  X

 9. Het had een leuke schuur kunnen zijn vanaf een afstand, maar als je dichterbij komt..

 10. Geen opvallend of mooi huisje, ik zet zoiets niet snel op de foto, tenzij je weer trafohuisjefoto’s nodig hebt.

 11. het staat daar goed op die parking….
  En je collectie wordt maar groter en groter
  Een @->- voor jou

 12. Goede morgen Sjoerd.
  Een keurig huisje dat qua stijl precies bij de omliggende bouw past.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

 13. Mooi huisje, past goed in de omgeving.
  Fijne zondag Sjoerd.

Geef een reactie