Spanning aan de Ieplaan in Den Haag

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De bovenstaande foto kreeg ik binnen via Emie, van de Wonen in de Caldese weblog. Ze stuurde me de foto van een eenvoudig maar zeker niet minder doeltreffend trafohuisje in Den Haag. Ze wonen in Caldese (Italië) en ’s winters in hartje Delft. De foto is genomen vanuit de Ieplaan ter hoogte van het Valkenboschplein. Het staat daar precies op de hoek. Het is een tijd terug geheel beschilderd en verandert in een kunstwerkje.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hoe het er vantevoren heeft uitgezien ziet u op de bovenstaande foto uit Google maps, mijn vriend en helper op de zoektochten door Trafoland. Een saai en grauw huisje welk ik niet voor mijn deur zou willen hebben. Dan heeft een mooie beschildering toch een behoorlijk toegevoegde waarde in een straat. Over toegevoegde waarde, ze heeft er nog meer gefotografeerd. Dus laat u verrassen bij de volgende.
update: na bestuderen van foto 1 en foto twee zie ik dat de eigenaar van de Volvo op foto2 zich een nieuw exemplaar heeft aangeschaft. Anders is het wel heel toevallig…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

12 Comments

 1. Dit is echt een prachtig huisje geworden. Wat betreft de auto rijst nu de vraag, zijn er 2 Volvo bezitters in de straat of bezit er iemand 2 Volvo’s. 🙂

 2. Ik vind het wel wat hebben, een beetje kleur er op. En dan graag elke keer iets anders want anders krijg je er ook schoon genoeg van op den duur.

 3. Er worden heel wat trafohuisjes vol gekladderd, met wat men graffiti noemt.
  Dit zijn ware kunst werkjes en ook graffiti van het betere soort. Hans

 4. Dit is weer een waar kunstwerk. Ben ik even blij dat jij overal in het den (buiten)lande enthousiaste fans hebt zitten!

 5. De beschildering is in dit geval zeker een verrijking.

 6. Inderdaad veel minder saai nu het een kunstwerk is geworden

 7. Heel wat mooier met al die kleuren.

 8. whahahhaa, dat je die auto opvalt, maar het moet haast wel dezelfde zijn, omdat hij hem op dezelfde plaats zet.

  Love As Always
  Di Mario

 9. Zo beschilderd is het nog wat ja. Anders is het ook maar een blok met wat inhoud.

 10. Goede morgen Sjoerd. Inderdaad op foto 2 staat een nieuwe, maar zie ik op foto 3 de oude rode niet weer staan, voor bij de stelling?
  Over het huisje zelf, dat ziet er zo een stuk beter uit, dat moesten ze met alle saaie huisjes doen.

 11. Mooi…!
  Ik zie ook graag zo’n kunstwerk staan, veel beter dan het grijze blokje…!
  Fijne zondag.

Geef een reactie