Fontein

click to see the pictures big

bVision & Photography

Zo tegen het einde van het jaar loop je het risico om deel te nemen aan een kerstlunch, of een kerstborrel ter afsluiting van de komende vrije dagen en het naderende eind van het jaar. Gisteren had ik de pech om aan beiden te moeten deelnemen. Ik kan u gerust stellen, beiden heb ik zonder noemenswaardige schade overleefd.
De kerstborrel was in het café wat gelegen is bij brouwerij de Fontein in het Limburgse Stein, of zoals ze het zelf schrijven:
Bij De Fontein voelt het als thuiskomen, geen huiskamer, maar een eigen gemeenschap. Gericht op het leven van vroeger, waar rekening wordt gehouden met de natuur. Geïnteresseerd in mens en natuur, eigen gewassen, zelfgebrouwen dranken en zelfgemaakt eten.
We hadden de mogelijkheid om diverse biertjes uit te proberen, maar helaas, de auto moest ook mee terug naar huis, en thuiskomen in een andere auto met zwaailichten is geen optie. De omgeving daar vlak bij de Maas en het Kanaal, en het vlakbij gelegen Kasteel van Stein en het slootje de Ur, is schitterend, een heel mooi wandelgebied wat veel mensen niet eens weten te vinden.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. dat kan niet slecht zijn….je zal er wel van genoten hebben

 2. Toch heb ik daar weleens gewandeld.

 3. Bij het genoemde kasteel heb ik eens met de wielerclub gefietst. Een pad zo smal, dat had ik zelf nooit gevonden. Maar mooi! Ik herinner me het nu nog.
  Heel verstandig om als Bob naar huis te rijden Het moet tenslotte gezellig blijven.
  Lieve groet
  PS: leuk, je My Big Day teller (-:

 4. En anders is er altijd nog de taxi als je echt een biertje mee wilt drinken 😉

 5. Als je er maar van geniet dan is het goed …. voor mij hoeft het niet echt

 6. Ik ga niet meer naar nieuwjaarsborrel(s)

 7. Wat een prachtige shot! Hou wel van dat soort foto’s

 8. Ik probeer hier zoveel mogelijk aan te ontsnappen. Alleen die met familie doe ik graag.

 9. Soms zijn dit zeker verplichte bezigheden.
  Maar als met een goed team werkt is het heel anders.
  wel een mooi brouwerij de Fontein, goed dat je een bewuste chauffeur bent. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 10. Dat zijn van die verplichtingen waar ik tegenwoordig geen last meer van heb. Ook hier heb elk nadeel dus zo zijn voordeel … 🙂

 11. De meeste heb ik voor bedankt. Ik ga niet op kosten van de gemeenschap lekker buffelen. Dat buffelen doe ik sws al niet.

 12. Goede morgen Sjoerd. Nou uiteindelijk was het toch wel lekker denk ik. Ik ben nooit zo van de ‘gezellige’ opgelegde zaken geweest, vaak een beetje te opgeklopt naar mijn gevoel.
  Voor vandaag een fijne vrijdag gewenst.

 13. Deze happening heb je alvast gehad.
  Alcohol in het verkeer is altijd fout, dus op eigen heldere kracht thuis komen is altijd het beste…!

 14. Gelukkig word ik daar nooit voor gevraagd. Na al die jaren is men er wel over eens, hij houdt er niet zo van.

  Love As Always
  Di Mario

Geef een reactie