bVision & Photography

Zowel zaterdag alsook zondag was het oppassen geblazen. Jeslynn in da house. Niet dat ze lastig is, integendeel, alleen super enthousiast in alles wat ze doet. Om er toch ook een opa/oma dagje van te maken zijn we op zondag naar het Kasteelpark Born geweest. Het dierenpark heeft het in de afgelopen periode erg moeilijk gehad en kan alle steun gebruiken. Voor Jeslynn is de combinatie dierenpark speeltuin ideaal. Voor ons is het wel aardig dat je er ook wat te eten en te drinken kunt krijgen. Alleen met Jeslynn twee dagen in huis is het weekend voorbij voor je er erg in hebt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

26 Comments

  1. Het is zeker wel weer fijn dat er ruimte is om weer leuke dingen te gaan doen.
    De pauw spreid zijn veren uit om zijn schoonheid te laten zien, nou Jeslynn doet het goed. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

    logbankje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.