Spannende zondag: Maasvlakte 2

Spannende zondag: Maasvlakte 2

Trafohuisjes bVision.nl

Annette Barendregt mailde me deze foto’s met de bijgaande tekst:
Dit is het allernieuwste trafohuisje van Nederland, want het staat op het strand van de Tweede Maasvlakte, wat een maand geleden geopend is. En toen stond het er nog niet. Je ziet ook wel hoe mooi het gemetseld is. Ik weet geen coördinaten, maar dat moet voor jou geen probleem zijn om te vinden.
Dat is het dus wel, niet dat dat zo erg is, maar op Google staat dit nog niet, en normaliter zoek ik het huisje op Google en plaats ik daar een groen vierkantje bij en vraag de coördinaten op. Helaas is dit huisje zo nieuw, dat ik het mag raden waar het precies staat. Ik heb een gokje gewaagd en denk dat er nog wel een update komt. Overigens lijkt het niet helemaal nieuw, normaliter zijn dit gewoon bakstenen huisjes, maar ik denk dat deze is geverfd met een speciale coating om hem zeewater en vandaalbestendig te maken. (volgende week gaan we weer eens naar het buitenland voor een hele moderne variant).

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 51.941302 en 3.972931 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Nu vind ik die serie trafohuisjes normaal een van de saaiste projecten ooit en die dingen gemiddeld vreselijk lelijk, maar dit exemplaar is wel strak. Bijzonder gebouwtje. Zou leuk zijn om het volgend jaar om deze tijd nog eens te fotograferen, kunnen we zien of het materiaal echt bestand is tegen dit en dat.

  2. Nee, hij is niet geverfd, hoor! Die stenen zie je hier wel meer, ook in andere kleuren. De voegen zijn wel apart. Geen specie, maar het ziet eruit als rubber. Leuk om mijn huisje hier terug te zien. Bedankt voor de eer, Sjoerd!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: