Windows 8
Windows 8

Windows 8

Eigenlijk had u hier vandaag een auto verwacht, maar ik was zo bezig met Windows acht, dat de tijd me ontbreekt, Photoshop weg is en meer van dat soort verrassingen me ten deel vallen dat ik snel de laptop uit de berging heb gehaald om u te vertellen dat u die auto’s vandaag wel kunt vergeten. Windows acht is prima, maar alleen een full install, en ik had even eerst een upgrade gedaan. en dat gaat dus faliekant fout. Maar daarom niet getreurd, gewoon een full install aangezet en de rest komt hopelijk vanzelf weer goed. Haha, next next finish werkt dus echt niet…. Echt Windows is het gebleven. Met windows acht hoef ik niet te vrezen voor mijn baan. Met deze versie maakt onze helpdesk overuren. En shit, ik realiseer me net dat ook office 2010 even pleite is. Dat worden overuren thuis. Maar voor de rest gaat het goed toch. Een werkend mens zou gelukkig moeten zijn.

16 Comments

  1. Hartelijk dank dat je de kastanjes voor ons allen uit het vuur haalt. Zo te zien kunnen we beter even wachten tot de zaak is uitgedenderd. Sterkte ermee, en op deze zonnige herfstdag toch ook nog even naar buiten hoor.

  2. Gisteren dacht ik heel even, laat ik Windows 8 maar bestellen. Toen bedacht ik dat het misschien toch verstandig zou zijn heel even te wachten op jou. We gebruiken ongeveer dezelfde programma’s niet waar. Rest me je hierbij daarom te bedanken, voor je moed en wellicht veel werk gedurende nachtelijke uren. 🙂

  3. oma

    Ha Sjoerd,

    Heb wat filmpjes gekeken van W8, ben er ook wel van onder de indruk, als je ziet wat de positieve gebruiker er allemaal mee kan.
    Zelf ben ik ook een Windows man.
    Maar zijn de programma’s dfie je nu kwijt bent wel compatibel met W8? oma

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.