De blikvanger

De blikvanger

bVision Photography

Ik weet niet welk protest dit moet inhouden, maar deze blikken struiken hebben het voor mij echt niet. Ik probeer ook niet te begrijpen waarom men zo iets doet. Of het moet een ludieke achtergrond hebben en laten zien dat we met z’n allen te veel blik in de natuur brengen. Dat is dan geslaagd. Of een blikjesboom in plaats van een blikvanger langs de weg. Gezien tussen Melick en Roermond over een afstand van tientallen meters.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Het maakt in elk geval iets los zo te zien. Als dit allemaal daar in de berm gevonden is dan is dit een geslaagde poging om mensen met hun gedrag te confronteren. Maar ik had dan eigenlijk ook plastic zakken verwacht, en flesjes en zo.

  2. Goede morgen Sjoerd, ik vind het ook geen zicht, maar misschien is het een variatie op de schoenen, die in Amerika soms in massa’s met samengebonden veters over de elektrische leidingen worden gegooid.

    Ik wens je een fijne vrijdag toe, en mocht je last hebben van het carnaval, kom dan gezellig in Zeeland bivakkeren , er zijn hier bosjes carnaval ontvluchters een weekje in een zomerhuisje gelogeerd.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: