Oh men, waar ben ik aan begonnen dacht ik gisteravond toen ik thuis kwam van het werk. Ik moet nog koken en ik had eigenlijk bedacht dat ik Cannelloni zelf zou maken. Je weet wel van die grote deeghulzen die je zelf moet vullen met in mijn geval ricotta, verse spinazie die je uiteraard nog moet klaarmaken, en ansjovis, en dat op een bedje van tomaten en aangevuld met mozzarella en Parmezaanse kaas en afgevuld met een uiteraard zelf gemaakte tomatensaus. Daarbij natuurlijk een lekker beenhammetje en wat rucola met balsamicocrème om de smaak af te maken. Na een uur in de keuken ben je dan eindelijk zover dat het meest in de oven kan en dan moet je nog 40 minuten wachten totdat alles klaar is.
Maar miljaar, het was de moeite waard, ik kan zo als kok aan de slag in het Italiaanse Restaurant aan de overkant. Ik vrees dat ik dit vaker moet gaan maken.
Cannelloni
click to see the pictures big
bVision.nl een Parkstad Limburg blog
Dat was dus de inspanning meer dan waard. Hans
als er ooit een blogmeeting komt stel ik voor dat jij dit voor ons klaarmaakt ! 🙂
Jammie wat heerlijk, ik kom net uit werk.. zo snel aan het koken, krijg hier wel trek van. Wat leuk dat je dit doet zeg!
Als het de moeite waard was …… dan zit het er dik in dat je het weer zal gaan maken.
Moet je het niet van je fans, dan van je zelf…..
Het ziet er superlekker uit. Krijgen we het recept nog te lezen? Het is het proberen waard!
hehe, het recept van de dag! Wie weet gaan mensen dat ook maken! Ik ben zelf nog niet zo ver met koken.
Poehee! Als ik nou in september weer de Pietersbergtrail ga doen, kan ik dan even langs komen? Lijkt me de ultieme sportmaaltijd 🙂
Ja na deze beschrijving kun je wat gasten verwachten 😀
Het klinkt inderdaad veelbelovend, maar ik zie het mezelf nog niet klaar maken.
Dat klinkt goed!
Het ziet er in ieder geval heel smakelijk uit!
Ziet er goed uit. Italiaans eten is sowieso lekker. Maar vulde het een beetje?
Ja hoor, er zit genoeg kaas en groente in, tomaten, uien, knoflook, 600 gram spinazie…
mijn smaakpapillen beginnen nu al te werken, zo vroeg op de ochtend doe je me er zin in krijgen
Goede morgen Sjoerd, het klinkt allemaal heerlijk, dat wel. IK maak wel eens lasagne, maar aan cannelloni heb ik me nog nooit gewaagd, misschien weer eens een ideetje.
Ik wens je een fijn weekend toe, met veel culinair genot.
Niets voor mij zulke bedjes, maar het klinkt inderdaad erg lekker. Wat een werk!
een uitdaging voor gevorderden
als ik dit lees vraag ik me af waarom ik dit zelf nooit gemaakt heb, dit is een heel goed idee :o) dit ziet er echt goed uit
Het kost dan misschien wat tijd, maar als de smaak er dan ook is zeg is… goed bezig jongen.
Love As always
Di Mario
Dat is mooi, teken dat het heel goed gesmaakt heeft…!!
Zo begint het weekend goed.
Geniet er van Sjoerd.