Powerrrr – een site in het zonnetje

Powerrrr – een site in het zonnetje

Het schijnt goed te zijn tegen een dipje. Een powernap, even na het eten op de bank en lekker eventjes de blik op oneindig met de ogen op half zeven. Ik doe het door de week ook even, alleen loopt het wel eens uit de hand. Het moet natuurlijk niet ten koste gaan van je nachtrust. Maar heel af en toe ben ik daarna niet uitgerust en is het dipje een grote zak chips geworden, met heerlijke pindasaus. Meestal gaat het om niets…
De laatste tijd heb ik een nieuwe manier om een dipje tegen te gaan en zoek ik ✿Z☀n*n€bL☀eM✿ op, de remedie tegen een opkomende dip, de vrolijkheid straalt er vanaf en je krijgt een positief gevoel en verlaat de site met een glimlach. Klik op onderstaande tekening van haar site en laat je eens verrassen.

Zonnebloem

12 Comments

  1. ria

    Wat een mooi compliment voor Zonebloem. Ik kom pas sinds kort bij haar en vind het ook erg mooi en leuk wat ze allemaal maakt en schrijft. Ik word er ook wel blij van 🙂

  2. …wat kan ik hier op schrijven ?…..
    Ik ben blij dat mijn logjes mensen gelukkig maken en vooral jou, want je zet me al voor de 2de x in de bloemetjes met zonnebloemig denken ;-), maar zelf wordt ik ook goed gezind van jullie reacties, eigenlijk werkt het dus dubbel 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, een lach in de regen van vandaag. Ik zal er wel eens vaker langs gaan. Ik wens je een fijne dinsdag toe, de mijne zal wel leuk worden, al is het de eerste keer zonder. . . .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: