Kiekjesdag 4, Jumbo Maastricht
Kiekjesdag 4, Jumbo Maastricht

Kiekjesdag 4, Jumbo Maastricht

bVision Photography

Ook bij de Jumbo gaat het wel eens mis, Na de deceptie van het Nederlands elftal kan dat er ook nog wel bij. Deze blauwe bessen zijn toch echt tomaatjes, Jumbo. Of het nu om de kwaliteit gaat van het Nederlands elftal of dat van het personeel van de Jumbo, praten we vandaag even niet over. Gewoon even doorgaan, de vlaggetjes, de juichpakken en al die andere onzin in de container en gewoon doorgaan waar we voor die tijd mee bezig waren… Trouwens zaterdag spelen om nummer 3 en 4 is ook onzin, er kan er maar ene kampioen worden…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Annette Barendregt

  Ik ben wel een beetje teleurgesteld, hoor. Niet dat ik in tranen uitgebarsten ben, maar we waren zo goed! We zaten er zo dichtbij? Het was nu of nooit. Nooit, dus. Ik kijk zaterdag nog wel naar de troostprijs, maar daarna wil ik een voetbalpauze van een maand. Minimaal. Gelukkig hebben we de Tour nog!

 2. Langzaam nemen we weer afscheid van oranje, ik moet mijn weblog nog veranderen en ook de vlaggetjes hangen nog buiten. Maar de heren hebben gewoon niet goed naar Johan Cruijff geluisterd, ze hadden één doelpunt meer moeten maken dan Argentinië! Ze hebben het gewoon weer niet begrepen!

 3. Je zult de kleur maar niet kunnen onderscheiden, poe dan heb je toch een probleem HAHA.. Dit trekt iig wel weer de aandacht, net als oranje. We mogen best trots zijn en idd vanaf vandaag gewoon weer alles bij het oude. Alaaff!! 🙂

 4. Eerlijk is eerlijk, het Nederlands elftal is een stuk verder gekomen dan ik vooraf had verwacht. Het was geen mooi voetbal, maar wel effectief. Die wedstrijd om de 3e en 4e plaats zegt mij ook helemaal niets, ik herinner me die wedstrijd tussen Nederland en Kroatië in 1998 nog … dramatisch!
  Net als Ria richt ik me vanaf nu met nog meer plezier op de Tour de France.

 5. Ik ben nog niet helemaal hersteld van gisteren, dus zullen we het alleen maar over de blauwe bessen hebben. Je zou toch eerder zeggen dat het een traumaatje is. Mmmmm, nu heb ik het toch ineens weer over voetbal.

  Love As Always
  Di Mario

 6. ria

  Als de prijs maar goed is, je pakt toch niet blindelings zo,n bakje omdat er staat dat het blauwe bessen zijn 😉
  Jammer hoor, we gaan ons nu op de Tour concentreren, daar wonnen we gister wel een etappe!g

 7. Goede morgen Sjoerd. Oranje is al een stuk verder gekomen dan dat ik vooraf gedacht had. Mooi toch bij de beste vier van de wereld horen?
  Wat de Jumbo betreft, ze verkopen af en toe heel bijzondere dingen, zulke blauwe bessen had ik nu nog nooit gezien 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: