Laser cutting
Laser cutting

Laser cutting

Day Of MonthLaten we eerst even praten over wat er gisteren allemaal gebeurde in het Zuid-Limburgse land. Invallen op diverse plaatsen bij leden van motorbendes. We werden er ook zelf mee geconfronteerd toen we op de terugweg waren van de garage welke de MG gaat onderhouden. Het laatste was geen plezierig onderhoud, maar meer achterstallig onderhoud. Er mankeerde het een en ander aan deze van origine Engelse auto. En de verwachting is dat deze nog wel even in de garage staat. Meer erover hoor ik vandaag. Aan de andere kant is het wel zo dat onze dochter bij haar trouwen gebruik wil maken van de MG, en dat we ook dat doel wel ondersteunen. Daarnaast is het gewoon een heerlijke auto om mee te rijden.
Nog even over het raadplaatje van afgelopen dinsdag wat ik hier nog even herhaal. Wat je ziet in het midden is een haarscherp beeldje. Het is namelijk een spiegel voor een laser cutter. Je ziet wel eens in films dat ze met een laser van alles kunnen kapot maken, dat gaan we ook doen met behulp van een laser, twee van deze spiegels en een laser head. De spiegels zijn nodig om de straal op een bewegende as te kunnen blijven volgen. Zodra alles is afgemonteerd kom ik hier op terug. Het doel mag duidelijk zijn, snijden van hout of plastic platen is sneller dan printen…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Laat ze die bendes maar aanpakken. Er zitten zoveel raddraaiers tussen…
    Wat een leuk idee van je dochter om in je MG te trouwen. Zal een prachtplaatje opleveren!
    Dat laserapparaat had ik natuurlijk nooit geraden 😉
    groetjes Kakel

  2. Als dochter in de MG wil trouwen, wil je hem ook tip top in orde hebben.
    Op zo’n blije dag moet er geen pechgeval zijn.
    Wat leuk je eigen snijmachine met laser. Hans

  3. Ik ben blij dat jij niet opgepakt bent Sjoerd. 😉 Als foutje bedoel ik dan natuurlijk. Wel prettig dat ze die bendes aanpakken. Het is beter voor de samenleving. Je auto gaat je weer een hoop geld kosten, dat is jammer zeg. Maar ze moeten onderhouden worden.

    Love As Always
    Di Mario

  4. Goede morgen Sjoerd, oeps de MG zal dus weer een hoop geld kosten, maar als je dochter hem op haar huwelijksdag wil gebruiken, dan heb je het er zeker wel voor over neem ik aan.
    En wat die motorbendes betreft, daar hoor jij toch niet bij dacht ik. Ze moeten daar de criminele elementen uit halen, dat lijkt me een goede actie.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.