De bordjes hieronder stonden gisteren bij ons op tafel. Ik moest zo nodig weer eens wat anders dan normaal maken. Af en toe heb ik daar gewoon zin in. Een tartaar gemaakt van zalm en gerookte zalm, met geprakt gekookt ei, schorseneren en een dressing van peterselie met dille in olijfolie met wat limoensap en wat peper en zout naar smaak. Het toefje bovenop de zalmtartaar is creme fraiche. Het meeste werk was nog het fijn snijden van de zalmsoorten. Na het snijden wat milde olijfolie erop, peper en zout naar smaak en het sap van een kwart limoen. Een heerlijk zomers gerecht.
Overigens, wie zich heeft afgevraagd waar deel 1 van de groenten van gisteren stond, die staat hier er staat alleen geen (1) bij, want ik wist toen nog niet dat het er meer zouden worden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Dat ziet er heel wat beter uit dan de macaroni die hier gisteravond op tafel kwam. Ik ga er voor het gemak ook maar van uit dat het heel wat beter smaakt ook dan die macaroni!

    Frank-103
  2. Het ziet er geweldig uit en met zo’n kok zal het ook vast heerlijk gesmaakt hebben.
    Een professionele kok zou het je vast niet verbeteren.
    Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

Laat een reactie achter bij Leidse Glibber Reactie annuleren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.