Photobucket
Photobucket

Photobucket

Bij veel bloggers is de actie van Photobucket om geld te gaan vragen voor het insluiten van je eigen afbeeldingen die je daar in vertrouwen hebt geplaatst in het verkeerde keelgat geschoten. Ze durven om dat toe te staan maar liefst even 400 dollar per jaar voor te vragen. Om een voorbeeld te noemen, bij PCExtreme webhosting krijg je voor 1.95 euro per maand 25 Gb ruimte inclusief een SSL certifikaat. En geloof me, dat is voorlopig ruimte genoeg om enkele blogs te vullen en daar krijg je ook nog eens gratis een WordPress Site op geïnstalleerd…
ontdek je smaak

14 Comments

  1. logbankje

    Ik ben voor jaren terug ook met photobucket gestopt, want ik heb alle foto’s op mijn WP site staan.
    Dit is ook een mooie oplossing, krijg het gevoel dat photobucket aan oplichting doet. Hans

    ot, hoe was het met de vlinder? 🙂

  2. Gelukkig heb ik niets met Photobucket te maken, maar ik kan me voorstellen dat gebruikers erg kwaad zijn over deze actie. Dat men geld wil zien voor een dienst … prima, maar om dan meteen met dit soort bedragen te komen, dat raakt kant noch wal.

  3. Hoi Sjoerd,

    ja ik ben ook alle foto’s die ik via Photobucket had geplaatst kwijt.
    Maar ik heb ze gelukkig wel bewaard op een externe harde schijf.
    Dus echt kwijt ben ik ze niet. Alleen mijn weblog ziet er soms zo belabberd uit…

    Ik gebruik het allang niet meer…
    Hoop, dat de manier waarop ik het allemaal doe wel blijvend kan zijn.

    Groetjes!
    Marlou

    .

  4. Photobucket, ja de web-log tijd, maar nu, gewoon bij wordpress, zover gaat dat nog goed, zo niet, dan zie ik wel verder, maar zuur is het wel zo ondertussen, al zag ik een aantal al aanpassingen maken voor photobucket onderuit ging… omdat het niet werkte zoals het moest…

    Flickr is ook nog steeds een gratis optie…

    X

  5. Ria

    Ik ben benieuwd hoe dat opgelost gaat worden, ik gebruik ze ook om te linken, natuurlijk heb ik de foto’s nog wel en weet ik dat het ergens anders ook kan, maar ik vind dit nergens op slaan.

  6. Ik heb photobucket nooit nodig gehad. Tegenwoordig zet ik alles gewoon op wordpress.com. Die geven je gratis 3 GB per subdoemeinnaam. 0,24 GB heb ik daar inmiddels van verbruikt (3000 foto’s). Duurt nog wel even eer die vol is en dan kan je er zo een 2de domeinnaam bij maken en begint heet feest opnieuw.

  7. Goede morgen Sjoerd, ik zal je link bewaren voor het geval dat het weer eens mis gat. Gelukkig heb ik mijn foto’s allemaal op een externe harde schijf zodat die in ieder geval bewaard blijven.
    Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.