Hudson’s Bay Maastricht

Hudson’s Bay Maastricht

Ja hoor, we zijn ook bij Hudson’s Bay in Maastricht geweest, en wat viel het tegen. Ik vrees dat het dat toch niet wordt, tenzij ze het snel over een andere boeg gooien. Ik heb er overigens wel wat gekocht, maar ik was een van de weinigen. Voor de rest was het bij de kassa’s angstvallig stil. Zelfs datgene wat vroeger druk werd bezocht, La Place, was volledig uitgekleed en een mager aftreksel van wat het vroeger was. Wat vroeger anderhalve verdieping was, was nu nog geen halve. De lofzang die ik van anderen heb gehoord, lekker licht, luchtig kan ik beamen, maar ook leeg. Als voorbeeld de stand van Delicious, zaterdagmiddag en echt niemand te bekennen. Nou ja, alleen die kookgek van bVision.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Kakel

  Deze foto heb je gemaakt op zaterdagmiddag? Ongelofelijk dat er geen mens te zien is! En volgens mij zijn er in NL tien van dergelijke warenhuizen neergezet. Je zou verwachten dat ze enig vooronderzoek hebben gedaan naar waar een markt voor is.
  De concurrentie met Action en Big Bazaar is natuurlijk ook moordend.
  De foto vind ik wel gezellig aandoen.
  Groetjes

 2. Hier in Alkmaar hebben we sinds een jaar een TopShelf en die komt ook niet bepaald succesvol over. Dwz de gangpaden zijn enorm verbreed en zo staat er op dezelfde 3 verdiepingen nog geen derde van wat er vroeger te vinden was. Het aantal personeelsleden is vaak meer dan het aantal klanten. Ze hebben er nu wel een fraaie inpak-afdeling en het beneden restaurantje is een luxe ruime en lege thearoom geworden. Wel hebben ze het grote dakrestaurant gesloten en dat scheelt erg veel bezoekers, die vroeger eerst even door de winkel liepen en dan boven gingen eten. Onze V&D heeft altijd een behoorlijk aantal bezoekers gehad en dat waren niet alleen kijkers, maar ook kopers als ik het personeel begreep en zag hoeveel mensen er bij de kassa’s stonden. Ze hebben in Alkmaar nooit de concurrentie van een Bijenkorf gehad en de Action zit hier alleen in de buitenwijken. Topshelf verkoopt wel van alles, waarschijnlijk op boeken na, want die heb ik er (nog) niet gezien.

  Inmiddels vind ik het ook veel rustiger worden bij de Blokker winkels. De Kruidvaten, Hema’s, Actions en Xenossen doen het hier wel erg goed.

 3. Wat Di Mario zegt, hahahahaha dat dus… Ik zie hier nog nul movement in het oude pand van V&D, geen idee…

  Wel erg, dat het nu zo leeg is, jammer ook, als er zoveel potentieel in zit eigenlijk..

  het kan ook voordelen hebben, als het is er altijd rustig, dus kun je rustig rond winkelen? 😉

  X

 4. Hoi Sjoerd,

  ja… ik mis V&D nog steeds.
  Aan mij hadden ze een goeie klant.
  Ik heb er destijds zelfs mijn fiets gekocht!!

  Maar goed.
  Ik ga Hudson’s Bay zeker een kans geven.
  Ik hou van grote warenhuizen en hoop echt dat het lukt!

  groetjes van Marlou

  .

 5. Inderdaad wel heel erg leeg die afdeling. Ik ben hier nog niet opnieuw na de opening binnen gelopen zal van de week eens kijken. Meningen zijn hier wel verdeeld de een vindt het veel te duur de ander is er blij mee. Zie wel regelmatig mensen met tasjes van Hudsons Bay langslopen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: